profile
[/banner_gorizont_adaptive]
Размещено 3 месяца назад по предмету Биология от Vlad61937576385727

Написати про якийсь український заповідник з біології 

  1. Ответ на вопрос
    Ответ на вопрос дан nelena84071

    Український заповідник "Асканія-Нова".

    Назва:Заповідник "Асканія-Нова".

    Розташований в Херсонській області України, біля села Асканія-Нова. Заснований у 1874 році графом Федором Толстим (відомим як А.Ф. Толстий) як польова станція для дослідження степової флори та фауни.

    У 1983 році заповідник був перетворений на національний природний парк, а з 1998 року має статус національного природного заповідника.

    Площа заповідника становить близько 33,3 тисяч гектарів.

    Заповідник славиться своєю унікальною степовою флорою та фауною. Тут можна зустріти величезні стада диких тварин, таких як тарпан (дикий конь), буйволи та орел степовий. Також заповідник відомий своєю різноманітністю рослинного світу, включаючи багато видів рідкісних та ендемічних рослин.

    Метою заповідника є збереження та відтворення природних екосистем степового регіону, захист біорізноманіття та забезпечення умов для наукових досліджень, екологічної освіти та екологічного туризму.

    Заповідник приваблює багатьох туристів, які цікавляться вивченням унікальної природи степового регіону та спостереженням за дикою фауною.

    Український заповідник "Асканія-Нова" є одним з найвизначніших природно-заповідних об'єктів країни, який привертає увагу науковців, природоохоронців та туристів з усього світу.

    Пояснення:

  2. Ответ на вопрос
    Ответ на вопрос дан Mkvkvkmkf

    Ответ:

    1874 року в Асканії Фрідріхом Фальц-Фейном був заснований зоопарк. Саме йому дісталась «Асканія-Нова» у спадок, з-поміж численних маєтків родини на території нинішніх Херсонщини і Запоріжжя. Метою створення зоопарку була передова ідея Ф. Е. Фальц-Фейна навчитись відтворювати у напіввільних умовах рідкісні види тварин, щоб згодом могти поновити їх у природі в разі вимирання останніх. Також, одним з перших в регіоні він розпочав кільцювання птахів під час міграції. У 1887 році було створено ботанічний сад.

    У 1898 році. Ф. Е. Фальц-Фейн оголошує про відкриття заповідника — недоторканої ділянки цілинного степу. Зберегти її з метою подальшого вивчення та спостереження за природними процесами землевласника надихнув відомий ботанік Йосип Пачоський.

    Объяснение:

Не тот ответ на вопрос, который вам нужен?
Найди верный ответ
Самые новые вопросы
tegysigalpa2012
Русский язык - 5 лет назад

Помогите решить тест по русскому языку тест по русскому языку «местоимение. разряды местоимений» для 6 класса 1. укажите личное местоимение: 1) некто 2) вас 3) ни с кем 4) собой 2. укажите относительное местоимение: 1) кто-либо 2) некоторый 3) кто 4) нам 3. укажите вопросительное местоимение: 1) кем-нибудь 2) кем 3) себе 4) никакой 4. укажите определительное местоимение: 1) наш 2) который 3) некий 4) каждый 5. укажите возвратное местоимение: 1) свой 2) чей 3) сам 4) себя 6. найдите указательное местоимение: 1) твой 2) какой 3) тот 4) их 7. найдите притяжательное местоимение: 1) самый 2) моего 3) иной 4) ничей 8. укажите неопределённое местоимение: 1) весь 2) какой-нибудь 3) любой 4) этот 9. укажите вопросительное местоимение: 1) сколько 2) кое-что 3) она 4) нами 10. в каком варианте ответа выделенное слово является притяжательным местоимением? 1) увидел их 2) её нет дома 3) её тетрадь 4) их не спросили

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.