profile
Размещено 4 года назад по предмету Другие предметы от vhiznak82

Натуральні фарбники для писанок

  1. Ответ на вопрос
    Ответ на вопрос дан leraaaa14

    ЖОВТИЙ КОЛІР

    Куркума і ромашка — здатні надати крашанкам жовтих відтінків.

    Ромашка

    Ромашка має дати блідо-жовтий відтінок. За рецептом із просторів інтернету зварила яйця у міцному ромашковому чаї (5 пакетиків на літр води). Обіцяний блідо-жовтий відтінок виявився справді ніжним і справді блідим, якраз для шанувальників пастельних кольорів. Залишила у настої на ніч — крашанки стали світло-коричневими. Результат розчарував.

    Куркума

    Куркуму слід прокип'ятити у воді 15 хвилин (3 столові ложки куркуми на 1 літр води) і занурити у відвар щойно зварені яйця. Результат вражає! Уже за 15 хвилин дістала з посудини яскраві жовті крашанки невимовно радісного сонячного відтінку. Для порівняння кілька яєць потримала у відварі усю ніч — колір суттєво не змінився.

    ПОМАРАНЧЕВИЙ КОЛІР

    Оранжева барва залишилася для мене недосяжною (сподіваюсь, поки що). Для початку перевірила фарбування відваром паприки. 4 ст. ложки спеції залила водою і варила 30 хвилин. У відварі замочила уже зварені гарячі яйця. Колір виявився проміжним між червоним і помаранчевим, як червоний сицилійський апельсин, але дуже-дуже блідим.

    Другим спробувала комбінований відвар куркуми, паприки та тертої моркви. За рецептом співвідношення спецій та морквяного соку може бути довільне. Зміна пропорцій дає різні відтінки.

    Я спробувала варіант:

    1 пачка паприки;

    1 пачка куркуми;

    3 морквини;

    0,5 літра води.

    Варила 30 хвилин, зцідила і замочила щойно зварені гарячі яйця. Фарбує, але відтінок блідуватий, на любителя. З огляду на скромний результат та необхідність чистити й натирати моркву (а я цього не люблю) — рецепт сумнівної ефективності.

  2. Ответ на вопрос
    Ответ на вопрос дан Ollls

    Ответ:

    Объяснение:

    Пробувала і цибулю,і куркуму,капусту,буряк,змішувала багато чого з чим,сподобався результат з каркаде, Каркаде (чай з пелюсток суданської троянди) так само, як і червонокачанна капуста дає відтінки синього, сірого і бузкового кольорів. Технологія фарбування аналогічна з капустою.

Не тот ответ на вопрос, который вам нужен?
Найди верный ответ
Самые новые вопросы
tegysigalpa2012
Русский язык - 5 лет назад

Помогите решить тест по русскому языку тест по русскому языку «местоимение. разряды местоимений» для 6 класса 1. укажите личное местоимение: 1) некто 2) вас 3) ни с кем 4) собой 2. укажите относительное местоимение: 1) кто-либо 2) некоторый 3) кто 4) нам 3. укажите вопросительное местоимение: 1) кем-нибудь 2) кем 3) себе 4) никакой 4. укажите определительное местоимение: 1) наш 2) который 3) некий 4) каждый 5. укажите возвратное местоимение: 1) свой 2) чей 3) сам 4) себя 6. найдите указательное местоимение: 1) твой 2) какой 3) тот 4) их 7. найдите притяжательное местоимение: 1) самый 2) моего 3) иной 4) ничей 8. укажите неопределённое местоимение: 1) весь 2) какой-нибудь 3) любой 4) этот 9. укажите вопросительное местоимение: 1) сколько 2) кое-что 3) она 4) нами 10. в каком варианте ответа выделенное слово является притяжательным местоимением? 1) увидел их 2) её нет дома 3) её тетрадь 4) их не спросили

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.