profile
[/banner_gorizont_adaptive]
Размещено 3 года назад по предмету Другие предметы от dashasolo2005

твір-роздум «Доля книги у ХХІ ст.» або «Яку книгу я б вивчив напам’‎ять, щоб передати нащадкам?».

  1. Ответ на вопрос
    Ответ на вопрос дан snchotop

    Ответ:

    Книги роблять людину лучшеее читання величезна кількість переваг перед іншими формами дозвілля. Незважаючи на це, деякі люди відмовляють собі в задоволенні читати, навіть не підозрюючи, як багато вони втрачають. Тривалість життя людини безпосередньо залежатиме від того, скільки часу він приділяє книгам. Читання здатне запобігти такому неприємно захворювання, характерне для людей похилого віку, як старече недоумство.

    Одна з головних функцій батька по відношенню до своєї дитини - це передача знань і досвіду. І якщо досвід буде отримано в будь-якому випадку, то знання доведеться добувати самостійно. Після закінчення школи і навчального закладу не варто забувати про книги. Чим більше ви будете дізнаватися, тим більше нової інформації зможете передати вашій дитині.

    Батьки, які віддають перевагу читання книг того чи іншого жанру літератури, зможуть допомогти своїм дітям у виконанні домашніх завдань, не вдаючись до допомоги репетитора. Читають мами і тата подають хороший приклад молодому поколінню, адже дітям властиво копіювати поведінку дорослих.

    Читання для учнів

    Читати необхідно в будь-якому віці. Але найбільш інтенсивним цей процес повинен бути в шкільні та студентські роки.

    підвищення здатності до навчання

    Підвищення обучаемостіІсследованія показали, що людина, що читає багато і часто, піддається навчанню набагато легше, ніж той, хто занадто рідко бере в руки книгу або не читає взагалі. Читання - не пасивне процес. Отримуючи новий матеріал, людський мозок негайно переступає до його обробці. Під час читання люди несвідомо погоджуються або сперечаються з прочитаним, дивуються, дратуються, симпатизують головним героям або відчувають до них огиду. Читання допомагає з легкістю приймати і обробляти будь-яку незнайому інформацію, а значить, навчання буде проходити набагато швидше і ефективніше.

    розвиток фантазії

    Фантазія може знадобитися навіть тим учням, які не планують пов'язувати своє майбутнє з творчою професією. Писати твори доводиться всім. Під час читання книг людина неусвідомлено запозичує стиль автор, хід його думок і т. Д. Створюючи власний маленький шедевр, ви можете використовувати кілька різних стилів або на їх основі створити свій. Комбінуючи отриману інформацію, ви неодмінно створите щось нове й оригінальне, що порадує вашого викладача.

    Читання і спілкування

    Книга не замінить живого людського спілкування, проте зможе до нього підготувати, зробити більш чуйним і уважним співрозмовником.

    Нові друзі

    Нові друзьяНередко знайомство двох людей починається з обговорення недавно прочитаної книги. Коли співрозмовник зауважує, що ви «в темі», читаєте ті ж книги, що і він, маєте з ним спільні інтереси, можете розраховувати на те, що співрозмовник несвідомо перейде на вашу сторону.

    При першій же можливості запишіться в клуб любителів літератури. Якщо у вашому місті таких закладів немає, організуйте свій власний клуб. Можливо, спочатку він буде тільки віртуальним. Але коли збереться достатня кількість однодумців, запропонуйте їм всім зустрітися в реальному житті.

     

    красива мова

    Уміння володіти словом необхідно всім людям без винятку. Виступ на зборах або співбесіду при прийомі на роботу обов'язково буде в житті кожної людини. Красива правильна мова без слів-паразитів неодмінно приверне увагу того, кому вона адресована.

    Позитивний вплив на словниковий запас надає не всяка література. Віддайте перевагу класиці. Можливо, деякі слова і мовні кліше, використані відомими письменниками XVIII-XIX століть, вже встигли застаріти або вийти з ужитку. Проте, творчість Пушкіна, Толстого і Достоєвського до сих пір вважається зразком для наслідування. Використання в мовленні архаїзмів - один із способів привернути увагу до того, що ви говорите.

    Ваші переваги

    Ваші преімуществаПолученная і забута інформація не дає ніякої користі. Намагайтеся запам'ятовувати цитати і найбільш яскраві мовні звороти з вдалим використанням стилістичних засобів. Вживайте їх в мові зі збереженням авторства. Наприклад, в суперечці зі своїм опонентом ви можете послатися на якогось давньогрецького філософа. Ймовірно, вашому співрозмовнику нічим буде вам відповісти, і він мимоволі перейметься до вас повагою.

    Не менш корисно заучувати напам'ять вірші або уривки з них. Знання поезії змусить оточуючих, особливо протилежну стать, захоплюватися вами.

    Читання і життя

    Порівняння книги з учителем - не перебільшення. Крім цього, можна провести паралель між книгою і філософом, особистим психологом або гідом.

    Відхід від проблем

    У житті кожної людини періодично виникають неприємні ситуації, від яких необхідно відволіктися. Переключити увагу можна різними способами. На жаль, деякі вважають за краще алкоголь або наркотики. Вирішенню проблем такі методи не сприяють, а ось поява нових вам гарантовано.

    Объяснение:

    якщо допоміг то дай корону і оціни

Не тот ответ на вопрос, который вам нужен?
Найди верный ответ
Самые новые вопросы
tegysigalpa2012
Русский язык - 4 года назад

Помогите решить тест по русскому языку тест по русскому языку «местоимение. разряды местоимений» для 6 класса 1. укажите личное местоимение: 1) некто 2) вас 3) ни с кем 4) собой 2. укажите относительное местоимение: 1) кто-либо 2) некоторый 3) кто 4) нам 3. укажите вопросительное местоимение: 1) кем-нибудь 2) кем 3) себе 4) никакой 4. укажите определительное местоимение: 1) наш 2) который 3) некий 4) каждый 5. укажите возвратное местоимение: 1) свой 2) чей 3) сам 4) себя 6. найдите указательное местоимение: 1) твой 2) какой 3) тот 4) их 7. найдите притяжательное местоимение: 1) самый 2) моего 3) иной 4) ничей 8. укажите неопределённое местоимение: 1) весь 2) какой-нибудь 3) любой 4) этот 9. укажите вопросительное местоимение: 1) сколько 2) кое-что 3) она 4) нами 10. в каком варианте ответа выделенное слово является притяжательным местоимением? 1) увидел их 2) её нет дома 3) её тетрадь 4) их не спросили

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.