profile
Размещено 4 месяца назад по предмету Другие предметы от maranbilinskij27

навести приклади біблійних героїв які проявили мужність утверджуючи християнство в світі?​

  1. Ответ на вопрос
    Ответ на вопрос дан Joka7

    Відповідь:

    Біблія повна прикладів мужності та відданості своїй вірі. Ось кілька видатних біблійних героїв, які проявили мужність, утверджуючи християнство в світі:

    1. Апостол Павло - Один з найвідоміших місіонерів перших століть, Павло, колишній переслідувач християн, перетворився на одного з найвеличніших проповідників християнської віри. Він здійснив численні місіонерські подорожі, заснував християнські громади у багатьох регіонах Середземномор'я і написав багато листів, які зараз є частиною Нового Завіту. Павло зазнав переслідувань, ув'язнення та, за традицією, мученицької смерті в Римі.

    2. Стефан - Відомий як перший мученик християнства, Стефан проявив надзвичайну мужність, відстоюючи свою віру перед обличчям гонінь. Його промова перед Синедріоном (вищим релігійним і громадським органом юдеїв), в якій він виклав свої погляди, привела до його каменування.

    3. Петро - Один з найближчих учнів Ісуса Христа, Петро пережив моменти вагань і зради, але після Воскресіння Ісуса став одним із ключових фігур у ранньому християнстві. Він мужньо проповідував Євангеліє і, за церковною традицією, був розіп'ятий у Римі головою вниз.

    4. Апостол Йоан - Один з найближчих учнів Ісуса, Йоан був автором одного з чотирьох Євангелій і кількох послань. Він проявив мужність, супроводжуючи Марію під час розп'яття Ісуса і пізніше, провідуючи християнські громади.

    Пояснення:

    Ці герої християнства є прикладами того, як віра може надихнути на мужні вчинки і непохитну відданість своїм переконанням, незважаючи на переслідування та труднощі.

    1. Ответ на вопрос
      Ответ на вопрос дан maranbilinskij27
      спасибі
    2. Ответ на вопрос
      Ответ на вопрос дан maranbilinskij27
      вибач за одну зірку помилився
  2. Ответ на вопрос
    Ответ на вопрос дан slava09031212

    Є багато прикладів біблійних героїв, які проявили мужність, утверджуючи християнство у світі. Ось деякі з них:

    1. Апостол Павло - незважаючи на переслідування і труднощі, він невтомно проповідував Євангеліє по всьому відомому тоді світу, здійснив кілька місіонерських подорожей і написав значну частину Нового Завіту.

    2. Апостол Петро - один з найближчих учнів Ісуса, він став лідером ранньої церкви і відважно свідчив про свою віру, навіть перед загрозою смерті.

    3. Стефан - перший християнський мученик, він сміливо проповідував і не відрікся від своєї віри, навіть коли його побивали камінням.

    4. Варнава - супутник апостола Павла в його місіонерських подорожах, він багато зробив для поширення християнства серед язичників.

    5. Пилип - один із семи дияконів ранньої церкви, він проповідував самарянам і навернув ефіопського вельможу, сприяючи поширенню християнства в Африці.

    6. Іван Богослов - автор Євангелія від Івана і Книги Об'явлення, за переказами, він був єдиним апостолом, який помер своєю смертю, перенісши переслідування за віру.

    7. Акила і Прискилла - подружжя, яке допомагало апостолу Павлу і відкрило свій дім для церковних зібрань, ризикуючи своїм життям.

Не тот ответ на вопрос, который вам нужен?
Найди верный ответ
Самые новые вопросы
tegysigalpa2012
Русский язык - 5 лет назад

Помогите решить тест по русскому языку тест по русскому языку «местоимение. разряды местоимений» для 6 класса 1. укажите личное местоимение: 1) некто 2) вас 3) ни с кем 4) собой 2. укажите относительное местоимение: 1) кто-либо 2) некоторый 3) кто 4) нам 3. укажите вопросительное местоимение: 1) кем-нибудь 2) кем 3) себе 4) никакой 4. укажите определительное местоимение: 1) наш 2) который 3) некий 4) каждый 5. укажите возвратное местоимение: 1) свой 2) чей 3) сам 4) себя 6. найдите указательное местоимение: 1) твой 2) какой 3) тот 4) их 7. найдите притяжательное местоимение: 1) самый 2) моего 3) иной 4) ничей 8. укажите неопределённое местоимение: 1) весь 2) какой-нибудь 3) любой 4) этот 9. укажите вопросительное местоимение: 1) сколько 2) кое-что 3) она 4) нами 10. в каком варианте ответа выделенное слово является притяжательным местоимением? 1) увидел их 2) её нет дома 3) её тетрадь 4) их не спросили

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.