profile
Размещено 4 месяца назад по предмету Другие предметы от ltrynova29

Коротка біографія Бертольда Брехта

  1. Ответ на вопрос
    Ответ на вопрос дан Zep333

    Ответ:Берто́льт Брехт — немецкий драматург, поэт и прозаик, театральный деятель, теоретик искусства, основатель театра «Берлинер ансамбль». Творчество Брехта — поэта и драматурга — всегда вызывало споры, как и его теория «эпического театра», и его политические взгляды

    Объяснение:

  2. Ответ на вопрос
    Ответ на вопрос дан olixws

    Ответ:

    1933 році ім'я цієї людини, було у списку Гітлера, як людину, яку потрібно негайно знищити!

    Драматург, і талановитий режисер, поет і прозаїк, громадський діяч та фашист, завзятий любитель автомобілів та сигаретів, - Бертольд Брехт увійшов в історію як творець нової драматуроргічної форми, театру відчуження.

    10 лютого 1898 року в старовинному Баварському місті Аугсбурзі, в багатій родині директора фабрики народився хлопчик, - Ойген Бертольд Брехт. Дитинство його минало під опікунством люблячих батьків, навчався у місцевій гімназії, де він спробував себе випробувати у поезії та прозі.

    Хлопчик пише невеличкі оповідання, і починаючи з 1914 року публікує їх у місцевій газеті. Коли йому виповнилося 17 років, Брехт пише антивоєнний твір, за якого його ледве не виключають із гімназії. Після закінчення гімназії, Брехт вивчає природні науки та медицину в університететах Мюнхена та Берліна.

    Перша світова війна вимагала все більше і більше солдатів, у 1918 році Бертольда мобілізують в армію, працював у санітарно-військовому шпиталю. Саме тоді, Брехт створює популярну поезію «Легенда про мертвого солдата». У театрі Брехт вважає найважливішим не самий актор, а контакт із глядачем. В цей час він приєднується до Ексгібціоністів, які відкидали насильство та смерть, і підтримували звільнення людини від страждань і принижень. Пізніше Брехт відходить від цього напрямку.

    У 1923 році під час Гітлерівського напрямку у Мюнхені, ім'я Брехта було вписане до чорної книги, де цих людей потрібно було знищити. Друзі повідомляють про арешт, тоді письменник встигає відїзджати до Берліна.

    У 1940 році Брехт звертається до творчості Максима Горького та з мотивом його творів, пише п'єсу «Мати.»

    10 травня 1933 року було публічно спалено 131 крига, серед яких були й книги Бертольда. В цю ніч родина Бертхлльдів залишає Батьківщину. Спочатку вони переїжджають до Автоію, згодом - Чехословаччини, а звідти - до Франції. Брехт говорив, що Гітлер за ним гнався, шукав його по усіх країнах. Потім була Данія , Швеція, Фінляндія та США.

    22 жовтня 1956 року він повертається до Берліна, де очолює театр «Берлінський ансамбль».

    У 1955 року Брехт важко захворів. Весною 1956 року він був змушений перестати брати участь у репетиціях, і лікуватися.

    14 серпня 1956 року Брехт пішов з життя.

Не тот ответ на вопрос, который вам нужен?
Найди верный ответ
Самые новые вопросы
tegysigalpa2012
Русский язык - 5 лет назад

Помогите решить тест по русскому языку тест по русскому языку «местоимение. разряды местоимений» для 6 класса 1. укажите личное местоимение: 1) некто 2) вас 3) ни с кем 4) собой 2. укажите относительное местоимение: 1) кто-либо 2) некоторый 3) кто 4) нам 3. укажите вопросительное местоимение: 1) кем-нибудь 2) кем 3) себе 4) никакой 4. укажите определительное местоимение: 1) наш 2) который 3) некий 4) каждый 5. укажите возвратное местоимение: 1) свой 2) чей 3) сам 4) себя 6. найдите указательное местоимение: 1) твой 2) какой 3) тот 4) их 7. найдите притяжательное местоимение: 1) самый 2) моего 3) иной 4) ничей 8. укажите неопределённое местоимение: 1) весь 2) какой-нибудь 3) любой 4) этот 9. укажите вопросительное местоимение: 1) сколько 2) кое-что 3) она 4) нами 10. в каком варианте ответа выделенное слово является притяжательным местоимением? 1) увидел их 2) её нет дома 3) её тетрадь 4) их не спросили

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.