profile
[/banner_gorizont_adaptive]
Размещено 3 месяца назад по предмету География от lslslske

Якщо якась жінка вразила вас красою, але ви не можете згадати, у що вона була одягнена, значить, вона була одягнена ідеально. • Як ти розумієш це твердження? Як пов'язані поняття «легка промисловість» та «мода»? • Які бренди одягу та взуття тобі відомі? • З якими країнами пов'язані ці бренди? • Чим відрізняються висока мода (от-кутюр) та прет-а-порте від фабрично-масового виробництва? Що таке бутик? . • Яке відношення до названих вище понять має П'єр Карден?​

  1. Ответ на вопрос
    Ответ на вопрос дан levs3936

    Відповідь:Це твердження вказує на те, що ідеальний одяг повинен бути настільки гармонійним і природним, що його навіть не помітиш. Ідеальний одяг підкреслює красу особистості, а не перебивається своїми власними характеристиками.

    Поняття "легка промисловість" стосується виробництва одягу масового споживання, що забезпечує широкий асортимент товарів за доступними цінами. "Мода" же - це тенденції та стилі, які визначаються в певний час і місце. Легка промисловість реалізує модні тенденції шляхом масового виробництва.

    Декілька відомих брендів одягу та взуття: Gucci (Італія), Chanel (Франція), Nike (США), Adidas (Німеччина), Zara (Іспанія), H&M (Швеція).

    Бренди зазвичай мають свої корені в країнах, де вони були засновані. Проте, багато з них мають виробництво в різних країнах з урахуванням вартості праці та доступності ресурсів.

    Висока мода (от-кутюр) та прет-а-порте - це елітні сегменти модного ринку, де одяг виготовляється вручну за індивідуальними замовленнями або в обмежених колекціях з використанням вишуканих матеріалів і технік. Фабрично-масове виробництво - це виробництво одягу великими кількостями за стандартизованими моделями та за доступними цінами. Бутик - це малий магазин, який спеціалізується на продажі елітних або вишуканих товарів, таких як висока мода або вироби ручної роботи.

    П'єр Карден - відомий французький дизайнер, який вніс значний внесок у світ моди. Він відомий своїми інноваціями в області готового одягу для жінок, а також своїми екстравагантними шоу та концепціями стилю. Карден також відомий як один з перших дизайнерів, які використовували своє ім'я для просування своїх товарів і розвитку власного бренду.

    Пояснення:

Не тот ответ на вопрос, который вам нужен?
Найди верный ответ
Самые новые вопросы
tegysigalpa2012
Русский язык - 5 лет назад

Помогите решить тест по русскому языку тест по русскому языку «местоимение. разряды местоимений» для 6 класса 1. укажите личное местоимение: 1) некто 2) вас 3) ни с кем 4) собой 2. укажите относительное местоимение: 1) кто-либо 2) некоторый 3) кто 4) нам 3. укажите вопросительное местоимение: 1) кем-нибудь 2) кем 3) себе 4) никакой 4. укажите определительное местоимение: 1) наш 2) который 3) некий 4) каждый 5. укажите возвратное местоимение: 1) свой 2) чей 3) сам 4) себя 6. найдите указательное местоимение: 1) твой 2) какой 3) тот 4) их 7. найдите притяжательное местоимение: 1) самый 2) моего 3) иной 4) ничей 8. укажите неопределённое местоимение: 1) весь 2) какой-нибудь 3) любой 4) этот 9. укажите вопросительное местоимение: 1) сколько 2) кое-что 3) она 4) нами 10. в каком варианте ответа выделенное слово является притяжательным местоимением? 1) увидел их 2) её нет дома 3) её тетрадь 4) их не спросили

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.