profile
Размещено 4 месяца назад по предмету География от tvkdg2jxxv

На основі конкретних прикладів поясніть причини просторових відмінностей показників природного руху за регіонами світу. Країни яких регіонів світу перебувають на етапах (фазах) демографічного переходу? 2. За даними ООН, у найближчі десятиліття половина всього світового приросту населення припадатиме на 9 країн світу: Індію, Нігерію, Демократичну Республіку Конго, Пакистан, Ефіопію, Танзанію, США, Уганду та Індонезію. Отже, своєрідними епіцентрами світового демографічного «вибуху» сьогодні є Африка та Азія. Чим би ви пояснили цей факт? Чому в наведеному переліку відсутні європейські країни? Чи можуть імовірні зміни в демографічній політиці зазначених держав вплинути на зроблені прогнози?
Допоможіть будь ласка 40 балів

  1. Ответ на вопрос
    Ответ на вопрос дан kvito44kaa

    Ответ:

    Просторові відмінності в показниках природного руху населення можуть бути пояснені різноманітними факторами, такими як культурні традиції, економічний розвиток, рівень доступу до медичних послуг, освіти та розваг, а також рівень життя. Наприклад, розвинуті країни, такі як Японія та деякі країни Західної Європи, мають зазвичай низькі показники природного приросту населення через високий рівень освіти та доступ до сучасних методів контрацепції, що призводить до пізнього віку виходу на пенсію та високого рівня життя. З іншого боку, країни Африки та певні країни Азії можуть мати високі показники природного приросту населення через відсутність доступу до адекватної медичної допомоги, високу дитинушність та традиційні ролі стосовно родинного планування.

    У списку країн, які очікують значний приріст населення за даними ООН, переважно представлені країни Африки та Азії. Це можна пояснити великими рівнями дитинушність у цих регіонах, а також низьким рівнем доступу до контрацепції та медичних послуг у порівнянні з розвинутими країнами.

    Європейські країни відсутні в цьому списку, оскільки вони, як правило, мають низькі показники природного приросту населення через вищезгадані причини, такі як високий рівень освіти та доступ до медичних послуг, а також розширені можливості вибору в сфері репродуктивного здоров'я.

    Щодо впливу демографічної політики, зміни в цій сфері можуть вплинути на зазначені прогнози. Наприклад, удосконалення медичної допомоги, розширення доступу до освіти та ініціативи з регулювання народжуваності можуть знизити очікуваний приріст населення в деяких країнах. Однак ці зміни мають бути ретельно спроектовані та реалізовані, оскільки вони можуть також мати інші соціальні та економічні наслідки.

Не тот ответ на вопрос, который вам нужен?
Найди верный ответ
Самые новые вопросы
tegysigalpa2012
Русский язык - 5 лет назад

Помогите решить тест по русскому языку тест по русскому языку «местоимение. разряды местоимений» для 6 класса 1. укажите личное местоимение: 1) некто 2) вас 3) ни с кем 4) собой 2. укажите относительное местоимение: 1) кто-либо 2) некоторый 3) кто 4) нам 3. укажите вопросительное местоимение: 1) кем-нибудь 2) кем 3) себе 4) никакой 4. укажите определительное местоимение: 1) наш 2) который 3) некий 4) каждый 5. укажите возвратное местоимение: 1) свой 2) чей 3) сам 4) себя 6. найдите указательное местоимение: 1) твой 2) какой 3) тот 4) их 7. найдите притяжательное местоимение: 1) самый 2) моего 3) иной 4) ничей 8. укажите неопределённое местоимение: 1) весь 2) какой-нибудь 3) любой 4) этот 9. укажите вопросительное местоимение: 1) сколько 2) кое-что 3) она 4) нами 10. в каком варианте ответа выделенное слово является притяжательным местоимением? 1) увидел их 2) её нет дома 3) её тетрадь 4) их не спросили

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.