profile
[/banner_gorizont_adaptive]
Размещено 3 месяца назад по предмету Информатика от Alisakvasnitsa

Якщо нам потрібно побудувати багато трикутників із різними довжинами сторін, то функція має містити …


a.
Константу


b.
Аргумент


c.
Розгалуження


d.
Команду виклику

  1. Ответ на вопрос
    Ответ на вопрос дан 546564343433

    Відповідь:

    Пояснення:

    Рекомендується для учнів 10-12 класів загальноосвітніх навчальних закладів з 12-річним терміном навчання. Тривалість курсу – 45 годин.  

    Навчальний посібник відповідає вимогам діючих програм МОН України з інформатики та 12-бальній шкалі оцінювання знань учнів.

    Назва, нумерація, зміст розділів і уроків відповідають рекомендованому поурочному плануванню і календарному плану.

    Навчальний посібник орієнтовано на практичне використання комп’ютерів, починаючи з першого уроку. Кожна тема дозована на один урок, має структуру, що відповідає санітарним нормам: теоретичний матеріал без використання комп’ютерів – 15 хв.; закріплення нового матеріалу, комп’ютерне тестування домашнього завдання і виконання вправи – 30 хв.

    Для практичної роботи або тематичного оцінювання відводиться окремий урок.

    Для виконання насиченого поурочного планування діючих програм доводиться шукати засоби інтенсифікації проведення уроку: наприклад, до дошки одного учня не викликати і з місця не питати, не витрачати час на диктування конспектів, давати завдання додому.

    Для роботи одночасно з усіма учнями рекомендується використовувати тренажери та комп’ютерне тестування за допомогою контрольнодіагностичної системи, виконувати вправи та практичні роботи.

    Тест служить для самоконтролю набутих на уроці теоретичних знань. Вправа служить для формування і закріплення набутих на уроці практичних навичок і може служити для поточного оцінювання навчальних досягнень учнів на уроці.

    Практичні роботи розроблені згідно з вимогами діючих програми для формування і закріплення практичних навичок, здобутих протягом кількох уроків, і служать основним засобом оцінювання знань та навичок учнів. Тематична робота служить для оцінювання знань та навичок учнів з однієї або кількох тем.

    Майже кожна вправа має 3 дії, кожна практична або тематична робота мають від 3-х до 6-ти послідовних дій, виконання яких оцінюється від 2 до 4 балів, щоб оцінювати роботу за принципом «скільки дій зробив – таку оцінку й заробив».

    Автор висловлює вдячність технічному редактору Олександру Павловичу Пилипчуку за професійну допомогу, а також учасникам семінару вчителів інформатики Хмельницької області, що проходив 18-19 квітня 2007 року, зауваження та пропозиціїяких допомогли покращити текст посібника. За корисні консультації з окремих питань автор дякує Кухару А.В., викладачу Хмельницького національного університету.

Не тот ответ на вопрос, который вам нужен?
Найди верный ответ
Самые новые вопросы
tegysigalpa2012
Русский язык - 5 лет назад

Помогите решить тест по русскому языку тест по русскому языку «местоимение. разряды местоимений» для 6 класса 1. укажите личное местоимение: 1) некто 2) вас 3) ни с кем 4) собой 2. укажите относительное местоимение: 1) кто-либо 2) некоторый 3) кто 4) нам 3. укажите вопросительное местоимение: 1) кем-нибудь 2) кем 3) себе 4) никакой 4. укажите определительное местоимение: 1) наш 2) который 3) некий 4) каждый 5. укажите возвратное местоимение: 1) свой 2) чей 3) сам 4) себя 6. найдите указательное местоимение: 1) твой 2) какой 3) тот 4) их 7. найдите притяжательное местоимение: 1) самый 2) моего 3) иной 4) ничей 8. укажите неопределённое местоимение: 1) весь 2) какой-нибудь 3) любой 4) этот 9. укажите вопросительное местоимение: 1) сколько 2) кое-что 3) она 4) нами 10. в каком варианте ответа выделенное слово является притяжательным местоимением? 1) увидел их 2) её нет дома 3) её тетрадь 4) их не спросили

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.