profile
Размещено 4 месяца назад по предмету История от dekhtyarann

7. Уявіть, що ви берете участь у засіданні, комісії із затвердження назв вулиць свого міста села. Розіграйте обговорення назв, пов'язаних із литовською добою. Свою позицію ви справі аргументуйте історичними фактами.
ПОМОГИТЕ ПОЖАЛУЙСТА

  1. Ответ на вопрос
    Ответ на вопрос дан milanalyashenko2

    Ответ:Голова комісії: Доброго дня, шановні члени комісії. Сьогодні ми зібралися, щоб обговорити питання пропозицій щодо назв вулиць, пов'язаних з литовською добою.Член комісії 1: Я вважаю, що назви вулиць, які віддають шану литовським правителям та подіям, є недоречними. Литовська влада на цій території була окупаційною, і багато людей постраждали від їхніх дій.Член комісії 2: Я згоден, що важливо пам'ятати про страждання, які спричинила литовська влада. Однак я також вважаю, що важливо пам'ятати про всі аспекти історії нашого міста. Литовська доба була важливим періодом в нашій історії, і я думаю, що ми повинні визнати це, назвавши декілька вулиць на їх честь.Член комісії 3: Я думаю, що ми можемо знайти компроміс. Ми можемо назвати деякі вулиці на честь литовських правителів, але ми також повинні назвати вулиці на честь людей, які боролися проти литовського панування.Член комісії 4: Я пропоную назвати одну з вулиць на честь князя Вітовта, який був одним з найвідоміших литовських правителів. Він також був відповідальним за будівництво багатьох важливих будівель в нашому місті.Член комісії 5: Я пропоную назвати одну з вулиць на честь Северина Наливайка, який був українським козацьким отаманом, який боровся проти литовського панування.Голова комісії: Дякую за ваші пропозиції. Ми обговоримо їх детальніше на наступному засіданні.Рішення:Після декількох засідань комісія прийняла рішення назвати декілька вулиць на честь литовських правителів та подій, а також декілька вулиць на честь людей, які боролися проти литовського панування. Комісія також вирішила встановити інформаційні дошки на цих вулицях, щоб розповісти про їхню історію.Аргументи:За:Литовська доба була важливим періодом в історії міста.Важливо пам'ятати про всіх аспектів історії, як позитивних, так і негативних.Назва вулиць на честь литовських правителів може допомогти стимулювати туризм.Проти:Литовська влада на цій території була окупаційною.Багато людей постраждали від їхніх дій.Назва вулиць на честь литовських правителів може образити деяких людей.

    Объяснение:

    )

Не тот ответ на вопрос, который вам нужен?
Найди верный ответ
Самые новые вопросы
tegysigalpa2012
Русский язык - 5 лет назад

Помогите решить тест по русскому языку тест по русскому языку «местоимение. разряды местоимений» для 6 класса 1. укажите личное местоимение: 1) некто 2) вас 3) ни с кем 4) собой 2. укажите относительное местоимение: 1) кто-либо 2) некоторый 3) кто 4) нам 3. укажите вопросительное местоимение: 1) кем-нибудь 2) кем 3) себе 4) никакой 4. укажите определительное местоимение: 1) наш 2) который 3) некий 4) каждый 5. укажите возвратное местоимение: 1) свой 2) чей 3) сам 4) себя 6. найдите указательное местоимение: 1) твой 2) какой 3) тот 4) их 7. найдите притяжательное местоимение: 1) самый 2) моего 3) иной 4) ничей 8. укажите неопределённое местоимение: 1) весь 2) какой-нибудь 3) любой 4) этот 9. укажите вопросительное местоимение: 1) сколько 2) кое-что 3) она 4) нами 10. в каком варианте ответа выделенное слово является притяжательным местоимением? 1) увидел их 2) её нет дома 3) её тетрадь 4) их не спросили

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.