profile
Размещено 4 месяца назад по предмету История от Kamila520

1. СИНХРОНІЗУЄМО ІСТОРИЧНІ ПОДІЇ

1. Розкрийте зміст історичних подій, уміщених на шкалі часу. Поясніть, як кожна з подій вплинула на розвиток українських земель. Доберіть відомі вам події з історії Європи та Азії в означений у завданні відрізок часу. Будь ласка, напишіть відповідь повністю!

  1. Ответ на вопрос
    Ответ на вопрос дан 3dEwwik

    Завдання полягає у тому, щоб зіставити історичні події, які відбувалися в різні періоди часу, і пояснити їх вплив на розвиток українських земель. Нижче наведено приклади історичних подій з різних періодів та їх вплив на Україну:

    Хрестові походи (XI-XIII ст.):

    Зміцнення влади та територіального зростання Київської Русі через завоювання нових територій на захід від Польщі та Балтійського моря.

    Поширення християнства та впливу європейської культури на Україну через культурний та торговий обмін.

    Підписання Люблінської унії (1569 рік):

    Створення Речі Посполитої з об'єднанням Королівства Польського та Великого князівства Литовського, що призвело до зміни українського політичного ландшафту та обмеження автономії Українських земель.

    Революція 1848-1849 років в Австрії:

    Вплив на політичну ситуацію в Галичині та поява національно-визвольного руху серед українського населення.

    Підписання Брест-Литовського миру (1918 рік):

    Розпад Австро-Угорської імперії та створення Української Народної Республіки, яка боролася за незалежність та територіальну цілісність.

    Друга світова війна (1939-1945 роки):

    Радянська окупація та депортація українського населення, а також наслідки війни для економіки, культури та демографії України.

    Розпад СРСР (1991 рік):

    Оголошення незалежності України та формування сучасної української держави після падіння комуністичного режиму.

    Ці історичні події відображають різні аспекти впливу зовнішніх факторів на розвиток та формування політичного, соціального та культурного ландшафту на території сучасної України.

Не тот ответ на вопрос, который вам нужен?
Найди верный ответ
Самые новые вопросы
tegysigalpa2012
Русский язык - 5 лет назад

Помогите решить тест по русскому языку тест по русскому языку «местоимение. разряды местоимений» для 6 класса 1. укажите личное местоимение: 1) некто 2) вас 3) ни с кем 4) собой 2. укажите относительное местоимение: 1) кто-либо 2) некоторый 3) кто 4) нам 3. укажите вопросительное местоимение: 1) кем-нибудь 2) кем 3) себе 4) никакой 4. укажите определительное местоимение: 1) наш 2) который 3) некий 4) каждый 5. укажите возвратное местоимение: 1) свой 2) чей 3) сам 4) себя 6. найдите указательное местоимение: 1) твой 2) какой 3) тот 4) их 7. найдите притяжательное местоимение: 1) самый 2) моего 3) иной 4) ничей 8. укажите неопределённое местоимение: 1) весь 2) какой-нибудь 3) любой 4) этот 9. укажите вопросительное местоимение: 1) сколько 2) кое-что 3) она 4) нами 10. в каком варианте ответа выделенное слово является притяжательным местоимением? 1) увидел их 2) её нет дома 3) её тетрадь 4) их не спросили

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.