profile
Размещено 4 месяца назад по предмету История от kiraasinenko

ПОМОГИТЕ НУЖЕН ОТВЕТ НА 6 ВОПРОС (7 ВОПРОСОВ ВТОРОСТЕПЕННЫЙ) 6. Пояснити терміни: комунерос, гуманізм, контреформація, капіталізм, мечеть, обгороджування. 7. Установити хронологічну послідовність та вкажіть дати. No n/n Назва події Підписання Утрехтської унії Утворення Речі Посполитої Перша навколосвітня подорож Прийняття Конституції США Знищення «Непереможної Армади» Створення ордену Єзуїтів Дата​

  1. Ответ на вопрос
    Ответ на вопрос дан kakaha351
    Комунерос: Це термін, який походить від іспанського "comuneros". Він використовується для опису учасників комунероської війни в Іспанії у 1520-21 роках. Ця війна була протестом проти централізованої влади та феодальної експлуатації. Комунерос виступали за права місцевого самоврядування та проти королівської влади.Гуманізм: Це ідеологічний напрям, який акцентує на людській гідності, цінності і потенціалі. У Відродженні гуманізм означав відновлення інтересу до класичної літератури, філософії та мистецтва, а також віру в розум людини та її здатність до вдосконалення.Контрреформація: Це рух у католицькій церкві в 16-17 століттях, спрямований на реформу внутрішнього життя церкви та боротьбу з поширенням протестантизму. Контрреформація включала ряд заходів, таких як Тридентський собор і заснування орденів, які пропагували католицьку доктрину та здійснювали просвітницьку діяльність.Капіталізм: Це економічна система, яка ґрунтується на приватній власності на засоби виробництва, конкуренції на ринку та прибутковості. Капіталізм характеризується також вільним ринком, де ціни встановлюються на основі попиту і пропозиції, а не державним регулюванням.Мечеть: Це мусульманське молитовне спорудження, аналог мечеті в ісламській традиції. Мечеті використовуються для проведення обрядів і молитов мусульманською спільнотою.Обгороджування: Це процес енклозури, коли земельні власники в Англії в 16-18 століттях обгороджували землі, раніше загальнодоступні для пастбищ та сільськогосподарських ділянок. Це призвело до виселення селян та збільшення масштабів фермерських угідь.
  2. Ответ на вопрос
    Ответ на вопрос дан archi0920007

    Ответ:

    Комунерос: Це термін, який походить від іспанського "comuneros". Він використовується для опису учасників комунероської війни в Іспанії у 1520-21 роках. Ця війна була протестом проти централізованої влади та феодальної експлуатації. Комунерос виступали за права місцевого самоврядування та проти королівської влади.

    Гуманізм: Це ідеологічний напрям, який акцентує на людській гідності, цінності і потенціалі. У Відродженні гуманізм означав відновлення інтересу до класичної літератури, філософії та мистецтва, а також віру в розум людини та її здатність до вдосконалення.

    Контрреформація: Це рух у католицькій церкві в 16-17 століттях, спрямований на реформу внутрішнього життя церкви та боротьбу з поширенням протестантизму. Контрреформація включала ряд заходів, таких як Тридентський собор і заснування орденів, які пропагували католицьку доктрину та здійснювали просвітницьку діяльність.

    Капіталізм: Це економічна система, яка ґрунтується на приватній власності на засоби виробництва, конкуренції на ринку та прибутковості. Капіталізм характеризується також вільним ринком, де ціни встановлюються на основі попиту і пропозиції, а не державним регулюванням.

    Мечеть: Це мусульманське молитовне спорудження, аналог мечеті в ісламській традиції. Мечеті використовуються для проведення обрядів і молитов мусульманською спільнотою.

    Обгороджування: Це процес енклозури, коли земельні власники в Англії в 16-18 століттях обгороджували землі, раніше загальнодоступні для пастбищ та сільськогосподарських ділянок. Це призвело до виселення селян та збільшення масштабів фермерських угідь.

    1. Ответ на вопрос
      Ответ на вопрос дан kiraasinenko
      изменить за вопрос не в тему, но вы смотрите Домера?
Не тот ответ на вопрос, который вам нужен?
Найди верный ответ
Самые новые вопросы
tegysigalpa2012
Русский язык - 5 лет назад

Помогите решить тест по русскому языку тест по русскому языку «местоимение. разряды местоимений» для 6 класса 1. укажите личное местоимение: 1) некто 2) вас 3) ни с кем 4) собой 2. укажите относительное местоимение: 1) кто-либо 2) некоторый 3) кто 4) нам 3. укажите вопросительное местоимение: 1) кем-нибудь 2) кем 3) себе 4) никакой 4. укажите определительное местоимение: 1) наш 2) который 3) некий 4) каждый 5. укажите возвратное местоимение: 1) свой 2) чей 3) сам 4) себя 6. найдите указательное местоимение: 1) твой 2) какой 3) тот 4) их 7. найдите притяжательное местоимение: 1) самый 2) моего 3) иной 4) ничей 8. укажите неопределённое местоимение: 1) весь 2) какой-нибудь 3) любой 4) этот 9. укажите вопросительное местоимение: 1) сколько 2) кое-что 3) она 4) нами 10. в каком варианте ответа выделенное слово является притяжательным местоимением? 1) увидел их 2) её нет дома 3) её тетрадь 4) их не спросили

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.