profile
Размещено 4 года назад по предмету Литература от Крутікуqq

риси справжнього лицаря

  1. Ответ на вопрос
    Ответ на вопрос дан UnknownTyan


    Лицарство було особливим привілейом суспільства середньовіччя. Протягом століть вироблялися лицарські традиції, етичні норми, погляди. В якійсь мірі цьому сприяли Хрестові походи.

    На основі войовничого і шляхетного племінного життя , створювався так званий ідеальний лицар , будучи це: у греків японців, арабів чи а епоху Середньовіччя ухристиян. Ідеал чоловічої мужності справедливості завжди має зв’язок, який не розривається між визнанням і честю. «Честь і сором , — пише Дж. Перестіані , — завжди приймають до себе увагу людей у маленьких, невеличких групах , де на противагу анонімни ці особистісні відносини , мають велике значення та значну роль і кожна особистість робить такий вчинок — важливий, певний, такий як і його становище. Бельгійський соціолог Е. Дюпрєль вважав , що етнос , в якому перемагає слава, як прагнення до самої неї , також надзвичайних і важких справ, який складається з вищого суспільства , яке складається із 2 частин: вверх та низ. Бо відносини між вищими та нижчими може бути різне та двояке : низькі ж можуть прагнути до наслідування, вподобання інших , та все ж може бути навпаки, вони можуть ставитися до них з небезпекою, ворожістю, та показувати свої ціннісні життєві шляхи. Так для вищих може бути загрозою проникнення із низу , об цього не було , його запобігти вони встановлюють для себе певні правила яких також нелегко дотримуватися . По друге відчувається настороженість, тривога, що змушуж виправдати самого себе та свої привілеї. Досягнення цьому , як і в попередньому випадку , культивуванням «важких» чеснот. На користь тези Дюпрєля трактує ,напевно те, що відмічували всі історики, що у певних формах західноєвропейський лицарський кодекс і у пізньому Середньовіччі був визнаним , коли значення зростання бюргерства заставило лицарство зробити « певний так званий захист, оборону » кодування власних цінностей (норм) .

    У Франції а також а на той час вона мала великий вплив на інші західні країни XIII століття створився новий морально етичний кодекс цінностей. З нього виходили тільки суто військові , для яких були властиві суто військові надбання або групи в яких була хоробрість. У Христових походах багато хто збагатився багатозначними уявленнями про борг лицаря перед Богом , не тільки перед Богом, а суспільством та церквою в цілому. Не тільки в той час було обов’язковим виконання заповідей , ай лицарі були покликанні до захисту церкви та людства виконувати все справедливо що раніше повинні були виконувати королі а не тільки правити. Але най важливими його складовими , що давало йому надзвичайний характер , були феодальні і куртуазні поняття . які з перших установлювали соціальні переваги і відносилися до здатного атрибуту, та інші ж навпаки , мали велику соціальну різницю.

    Справжній лицар має бути не тільки відважним , не тільки вміти вбивати,та добре володіти зброєю а і досить освіченою людиною , щедрим , великодушним, благородним, гідним, захищати слабких, принижених і ображених, бути в захваті від поезій та музики. Для лицаря понад усе є честь та вірність. Лицар має бути вірним своїй церкві, своїй релігії , своєму пану , обраної жінки , якій має бути вірним понад усе їй як своїй обраній і відчувати до неї величезну любов.

Не тот ответ на вопрос, который вам нужен?
Найди верный ответ
Самые новые вопросы
tegysigalpa2012
Русский язык - 5 лет назад

Помогите решить тест по русскому языку тест по русскому языку «местоимение. разряды местоимений» для 6 класса 1. укажите личное местоимение: 1) некто 2) вас 3) ни с кем 4) собой 2. укажите относительное местоимение: 1) кто-либо 2) некоторый 3) кто 4) нам 3. укажите вопросительное местоимение: 1) кем-нибудь 2) кем 3) себе 4) никакой 4. укажите определительное местоимение: 1) наш 2) который 3) некий 4) каждый 5. укажите возвратное местоимение: 1) свой 2) чей 3) сам 4) себя 6. найдите указательное местоимение: 1) твой 2) какой 3) тот 4) их 7. найдите притяжательное местоимение: 1) самый 2) моего 3) иной 4) ничей 8. укажите неопределённое местоимение: 1) весь 2) какой-нибудь 3) любой 4) этот 9. укажите вопросительное местоимение: 1) сколько 2) кое-что 3) она 4) нами 10. в каком варианте ответа выделенное слово является притяжательным местоимением? 1) увидел их 2) её нет дома 3) её тетрадь 4) их не спросили

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.