profile
[/banner_gorizont_adaptive]
Размещено 4 года назад по предмету Литература от Ашкеева

Как можно закончить сочинения "хорошие качества человека"? (3-4 предложениями)

  1. Ответ на вопрос
    Ответ на вопрос дан Lizapohil

    У різних книгах і фільмах персонажі діляться на негативних і позитивних. Справжні герої приваблюють своїми людськими якостями , справжні лиходії – відштовхують . Що ж це за якості характеру , які називають хорошими ? Давайте спробуємо розібратися.

    У всіх народів і в будь-які часи в людях завжди цінувалася чуйність і доброта. Не випадково навіть у дитячих казках персонажі , які ласкаві до інших людей , тваринам або навіть рослинам , завжди виходять переможцями з важких ситуацій . Ось , наприклад в казці Андерсена дівчинка Герда безкорисливо врятувала свого друга з полону злий Снігової королеви , проявляючи доброту до всіх зустрічним , тому їй вдалося майже неможливе .

    Буває , що і в житті. а не тільки в літературі , ми зустрічаємо людей , готових творити добро безкорисливо. Зараз дуже багато різних волонтерів , які допомагають знедоленим людям : бездомним , сиротам , інвалідам . І не тільки людям , але навіть і тваринам. У багатьох країнах створені центри допомоги нужденним.

    Коли де-небудь трапляється лихо , то виявляється , що багато хто готовий безкорисливо надати підтримку . Одна бабуся зв’язала більше ста пар шкарпеток , щоб відправити їх в Приморський край , коли там сталася повінь . Напевно , в її віці це було не так вже й легко , але її доброта і чуйність не дозволили їй залишитися байдужою до чужого горя .

    Ще однією якістю , яка не знецінюється , є чесність . Нікому не приємно , якщо його обманюють. Причому , найчастіше обманщик намагається отримати для себе вигоду , кажучи неправду , або уникнути заслужених докорів і покарань . Чесний ж людина ніколи не стане шукати вигоду. Якщо він може щось зробити , він це зробить , він не стане вивертатися й вигадувати причини, що заважають йому виконати прохання .

    В крайньому випадку , він чесно скаже , що не зможе допомогти , і пояснить чому.

    Дуже цінують в суспільстві і в особистих відносинах відповідальних людей. Якщо людина небайдужий до того , що відбувається навколо нього , відчуває особисту відповідальність за події , то з ним не страшні будь-які випробування . Такі люди не можуть пройти повз знаходиться в біді , вони завжди знайдуть час , щоб допомогти. У пресі досить часто розповідають про ситуації, які завдяки діям відповідальних людей не перетворилися на трагедію.

    Іноді до хорошим людським якостям відносять пунктуальність . Але я думаю , що це другорядна риса . Адже і лиходій може бути пунктуальним . Хороші якості припускають красу душі , а не вміння приходити завжди вчасно . Потрібно також зауважити , що зовсім не обов’язково до хорошим якостям належить вміння сумлінно виконувати свої робочі або навчальні обов’язки . Хорошого учня або хорошого фахівця далеко не завжди можна охарактеризувати як хорошу людину .

Не тот ответ на вопрос, который вам нужен?
Найди верный ответ
Самые новые вопросы
tegysigalpa2012
Русский язык - 5 лет назад

Помогите решить тест по русскому языку тест по русскому языку «местоимение. разряды местоимений» для 6 класса 1. укажите личное местоимение: 1) некто 2) вас 3) ни с кем 4) собой 2. укажите относительное местоимение: 1) кто-либо 2) некоторый 3) кто 4) нам 3. укажите вопросительное местоимение: 1) кем-нибудь 2) кем 3) себе 4) никакой 4. укажите определительное местоимение: 1) наш 2) который 3) некий 4) каждый 5. укажите возвратное местоимение: 1) свой 2) чей 3) сам 4) себя 6. найдите указательное местоимение: 1) твой 2) какой 3) тот 4) их 7. найдите притяжательное местоимение: 1) самый 2) моего 3) иной 4) ничей 8. укажите неопределённое местоимение: 1) весь 2) какой-нибудь 3) любой 4) этот 9. укажите вопросительное местоимение: 1) сколько 2) кое-что 3) она 4) нами 10. в каком варианте ответа выделенное слово является притяжательным местоимением? 1) увидел их 2) её нет дома 3) её тетрадь 4) их не спросили

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.