profile
Размещено 4 месяца назад по предмету Литература от Tuxure

Твір на тему: Чим вам запам'ятався твір "Міщанин-шляхтич"
Обсяг 2 сторінки

  1. Ответ на вопрос
    Ответ на вопрос дан cheromuhinakaterina2

    Твір "Міщанин-шляхтич" запам'ятався для мене своєю проблематикою, своєрідною подачею, та наповненим замислом щодо важливості величчя людини, зробивши висновок, можу довести, що в цьому творі відображається ставлення соціума до людей різної категорії, рангу, оцінювання людей з іншого боку, глузування з тих, кто нижче по стуатусу за інших, наприклад, до головного героя відносяться з насмішкою, кажучи неправду, сміються за спиною,щоб отримати гроші, та обдурити його через його легкодумність, неуважність, бо не усім людям потрібно довіряти, та не перевіривши їх докази, виконувати те, що вони попросили, це бездумно. Головний герой настільки хотів бути багатим, мати саму визначну постать , що хотів віддати свою улюблену доньку заміж лише за того, хто має багато грошей під боком, тобто статус -це є найголовнішим по думках Пана Журдена, його манія, пристрасть до всього дворянського, заради підвищення статусу, щоб бути шляхетним дворянином, та довести іншим, що він це може.На протязі всього твору ми маємо змогу побачити як кожний,кого зустрічає Пан Журден, намагається його обдурити по своїй тактиці. Вчитель танців та Вчитель музики навіть нічим його і не навчили, кожен окремо хотів поглузувати з Журдена та принизити , отримавши гроші, як і інші вчителі. Прагнення Пана Журдена це прагнення бути прийнятим самим королем, бути ще вище ніж можно уявити.. Намагається робити все, що роблять справжні аристократи, навіть не знаючи про це нічого, отримуючи насмішки по всьому двору. Він навіть хоче стати коханим маркізи Доріменти за спиною своєї жінки, його не хвилювало навіть і це . Мріючи бути таким, як дворяни, Журден ладен багато заплатити за те, щоб люди ставилися до нього як до благороднонародженого, людини,якої треба "цілувати ноги" щоб вона відчула себе головною, володарем всесвіту. А че дійсно це так потрібно?

    На мою думку, головною метою, основною думкою цього твору є те, що людина повинна прагнути до внутрішньої шляхетності, здобувати знання та досвід, не втрачаючи свою гідність, та розум, не треба поводити себе так, як Пан Журден, адже , що буде краще? Стати тим, ким завжди мрієш з розумною головою, чи втратити все через не правильні рішення? чи важливо віддати все , що тобі дорого заради грошей і підвищенння соціального стану?

    Кожна людина повинна правильно обдумати своє рішення, не спішити , щоб його прийняти, тоді її життя буде приносити лише позитивні висновки. Навіть гроші вирішують не все, мозок повинен залишатися мозком, людина повинна бути людиною, навіть під тиском обставин, якщо все йде дуже погано. Головне, щоб її не обдурили люди , тому не слухай інших, а лише себе, та твої думки, роздумуючи кожну, і тоді, твоє життя стане краще . Цей твір приніс мені і позитивні і негативні емоції, і я зробив(а) для себе власні життєві висновки, і тепер я буду робити рішення уважніше, та цінувати, те, що я маю.

    не думаю, що тут дійсно 2 сторінки, але, думаю, стільки вистачить

Не тот ответ на вопрос, который вам нужен?
Найди верный ответ
Самые новые вопросы
tegysigalpa2012
Русский язык - 5 лет назад

Помогите решить тест по русскому языку тест по русскому языку «местоимение. разряды местоимений» для 6 класса 1. укажите личное местоимение: 1) некто 2) вас 3) ни с кем 4) собой 2. укажите относительное местоимение: 1) кто-либо 2) некоторый 3) кто 4) нам 3. укажите вопросительное местоимение: 1) кем-нибудь 2) кем 3) себе 4) никакой 4. укажите определительное местоимение: 1) наш 2) который 3) некий 4) каждый 5. укажите возвратное местоимение: 1) свой 2) чей 3) сам 4) себя 6. найдите указательное местоимение: 1) твой 2) какой 3) тот 4) их 7. найдите притяжательное местоимение: 1) самый 2) моего 3) иной 4) ничей 8. укажите неопределённое местоимение: 1) весь 2) какой-нибудь 3) любой 4) этот 9. укажите вопросительное местоимение: 1) сколько 2) кое-что 3) она 4) нами 10. в каком варианте ответа выделенное слово является притяжательным местоимением? 1) увидел их 2) её нет дома 3) её тетрадь 4) их не спросили

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.