profile
Размещено 4 месяца назад по предмету Литература от frunzatonicka

Напиши твір-роздум на одну із запропонованих віршем А Малишка вчителька б письменники Олег ольжич та Олена теліга український національні герої в мій улюблений персонаж твору неймовірні пригоди Івана сили найдужчої людини світу

  1. Ответ на вопрос
    Ответ на вопрос дан valeriaradkevic07

    Объяснение:

    Коли я вперше прочитав вірш Андрія Малишка "Чому, сказати, 4 сам не знаю", мене охопила хвиля роздумів і питань, що прокотилися у моїй свідомості. Цей невеликий вірш викликав у мені багато емоцій та загадок, які переплітаються зі сутністю людського існування.

    Перш ніж зануритися у глибини вірша, давайте зупинимось на заголовку "Чому, сказати, 4 сам не знаю". Вже самий заголовок покликаний пробудити в нас відчуття незнання і таємниці. Він зачаровує та викликає бажання розкрити справжню суть, яка схована всередині.

    Автор намагається знайти відповідь на свої запитання, але, здається, сам не знає точної відповіді. Це вічне питання, яке турбує кожного з нас - "чому?". Незважаючи на наші пошуки і роздуми, іноді нам невідомо, чому деякі речі трапляються, і чому така є реальність навколо нас. Цей вірш дозволяє нам поглибитися у власні думки і роздуми, провокуючи нас знайти свої відповіді.

    "А було все козаком, і гетьманом, і байстрюком", ці рядки викликають в мені відчуття туги за минулим і думку про те, що колись ми були героями власного життя. Ми мріяли відіграти різні ролі, прагнули до великих звершень, але часом життя виявляється не таким, як ми бажали. Чому деякі з нас втрачають свої амбіції і стають байстрюками? Це питання залишається невідповідним, і кожен з нас повинен шукати свій унікальний шлях у цьому складному світі.

Не тот ответ на вопрос, который вам нужен?
Найди верный ответ
Самые новые вопросы
tegysigalpa2012
Русский язык - 5 лет назад

Помогите решить тест по русскому языку тест по русскому языку «местоимение. разряды местоимений» для 6 класса 1. укажите личное местоимение: 1) некто 2) вас 3) ни с кем 4) собой 2. укажите относительное местоимение: 1) кто-либо 2) некоторый 3) кто 4) нам 3. укажите вопросительное местоимение: 1) кем-нибудь 2) кем 3) себе 4) никакой 4. укажите определительное местоимение: 1) наш 2) который 3) некий 4) каждый 5. укажите возвратное местоимение: 1) свой 2) чей 3) сам 4) себя 6. найдите указательное местоимение: 1) твой 2) какой 3) тот 4) их 7. найдите притяжательное местоимение: 1) самый 2) моего 3) иной 4) ничей 8. укажите неопределённое местоимение: 1) весь 2) какой-нибудь 3) любой 4) этот 9. укажите вопросительное местоимение: 1) сколько 2) кое-что 3) она 4) нами 10. в каком варианте ответа выделенное слово является притяжательным местоимением? 1) увидел их 2) её нет дома 3) её тетрадь 4) их не спросили

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.