profile
[/banner_gorizont_adaptive]
Размещено 3 месяца назад по предмету Литература от v3629756

Написати есе «Шлях
до своєї мрії», на основі прочитаного твору «Що може пензлик ?», (в есе
використати порівняння, гіперболу)

  1. Ответ на вопрос
    Ответ на вопрос дан yana24042010

    "Шлях до своєї мрії"

    Усі ми мандруємо крізь життя у пошуках своєї власної мрії, іноді здавалося б, неможливою, недосяжною, але завдяки нашій вольовій силі та натхненню ми знаходимо себе на шляху, що прокладається крізь темряву та непевність. Твір "Що може пензлик?" дає нам можливість розглянути цей шлях через призму мистецтва та творчості.

    Перш за все, як писав відомий філософ Андре Мальро, "Мрії відкривають для нас світло, яке веде нас через темряву". У творі ми бачимо, як маленький хлопчик знайомиться з мистецтвом малювання, як його друзі та рідні відштовхують його від цього захоплення, вважаючи його безглуздим, але він продовжує йти своїм шляхом, знаходячи втіху та задоволення у малюванні. Це наводить на думку про те, що іноді навіть найближчі нам люди не розуміють наших мрій та бажань, але ми повинні вірити у себе і йти своїм шляхом.

    Крім того, мистецтво має унікальну здатність передати наші мрії та фантазії через образи, кольори та форми. У творі ми бачимо, як головний герой створює світ за допомогою пензлика, який відкриває для нього нескінченні можливості самовираження. Це порівняння може слугувати гіперболою, щоб підкреслити потужну силу мистецтва в нашому житті, яка дозволяє нам втілювати наші найзаповітніші мрії.

    Закінчуючи, хочу сказати, що шлях до своєї мрії може бути важким та повним випробувань, але завдяки нашій вірі, наполегливості та творчому потенціалу, ми завжди зможемо досягти своєї мети. Так само, як пензлик може створити шедевр, ми можемо створити своє щасливе життя, слідуючи за нашими мріями та бажаннями.

Не тот ответ на вопрос, который вам нужен?
Найди верный ответ
Самые новые вопросы
tegysigalpa2012
Русский язык - 5 лет назад

Помогите решить тест по русскому языку тест по русскому языку «местоимение. разряды местоимений» для 6 класса 1. укажите личное местоимение: 1) некто 2) вас 3) ни с кем 4) собой 2. укажите относительное местоимение: 1) кто-либо 2) некоторый 3) кто 4) нам 3. укажите вопросительное местоимение: 1) кем-нибудь 2) кем 3) себе 4) никакой 4. укажите определительное местоимение: 1) наш 2) который 3) некий 4) каждый 5. укажите возвратное местоимение: 1) свой 2) чей 3) сам 4) себя 6. найдите указательное местоимение: 1) твой 2) какой 3) тот 4) их 7. найдите притяжательное местоимение: 1) самый 2) моего 3) иной 4) ничей 8. укажите неопределённое местоимение: 1) весь 2) какой-нибудь 3) любой 4) этот 9. укажите вопросительное местоимение: 1) сколько 2) кое-что 3) она 4) нами 10. в каком варианте ответа выделенное слово является притяжательным местоимением? 1) увидел их 2) её нет дома 3) её тетрадь 4) их не спросили

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.