profile
Размещено 4 месяца назад по предмету Литература от lswpozdowloszozosoql

поради для батьків і дітям
(Ніл Гейман "Кароліна")​

  1. Ответ на вопрос
    Ответ на вопрос дан watermelloon

    Ответ:

    Поради для батьків

    • Слухайте своїх дітей: Слухайте їхні мрії, страхи та думки без перебивань. Заохочуйте їх висловлюватися і ділитися своїми почуттями.

    • Поважайте думку своїх дітей: Навіть якщо ви не згодні з ними, важливо поважати їхню точку зору і серйозно сприймати те, що вони кажуть.

    • Підтримуйте захоплення своїх дітей: Заохочуйте їхні інтереси та допомагайте їм досліджувати свої пристрасті. Це допоможе їм розвинути впевненість і самовираження.

    • Ставтеся до своїх дітей з любов'ю і турботою: Дайте їм зрозуміти, що ви любите і піклуєтеся про них безумовно. Це створить безпечне і любляче середовище, в якому вони можуть процвітати.

    • Встановіть чіткі межі: Важливо встановити чіткі межі та очікування для своїх дітей, але робіть це з любов'ю і розумінням.

    • Будьте послідовними: Дотримуйтеся своїх правил і очікувань послідовно. Це допоможе вашим дітям навчитися самодисципліни і відповідальності.

    • Подавайте хороший приклад: Діти навчаються багато чому, спостерігаючи за своїми батьками. Будьте чесними, доброзичливими і поважними, і ваші діти будуть наслідувати ваш приклад.

    Поради для дітей

    • Поважайте своїх батьків: Поважайте їх рішення, навіть якщо ви з ними не згодні. Вони намагаються робити те, що найкраще для вас.

    • Слухайтеся своїх батьків: Ваші батьки мають життєвий досвід і знання, якими можуть поділитися з вами. Слухайтеся їхніх порад і навчайтеся з їхнього досвіду.

    • Будьте відкритими і чесними зі своїми батьками: Розказуйте їм про свої почуття, думки і переживання. Чим більше вони знають про вас, тим краще вони зможуть вас підтримати.

    • Допомагайте своїм батькам: Допомагайте їм по дому і з іншими справами, які їм потрібні. Це покаже їм, що ви цінуєте їх і хочете зробити своє життя легшим.

    • Проводьте час з батьками: Відведіть час для сімейних заходів і розмов. Ці спільні моменти допоможуть вам зміцнити ваші стосунки.

    • Любіть своїх батьків: Пам'ятайте, що ваші батьки завжди будуть поруч з вами і люблять вас беззастережно. Виражайте свою любов і вдячність їм щодня.

Не тот ответ на вопрос, который вам нужен?
Найди верный ответ
Самые новые вопросы
tegysigalpa2012
Русский язык - 5 лет назад

Помогите решить тест по русскому языку тест по русскому языку «местоимение. разряды местоимений» для 6 класса 1. укажите личное местоимение: 1) некто 2) вас 3) ни с кем 4) собой 2. укажите относительное местоимение: 1) кто-либо 2) некоторый 3) кто 4) нам 3. укажите вопросительное местоимение: 1) кем-нибудь 2) кем 3) себе 4) никакой 4. укажите определительное местоимение: 1) наш 2) который 3) некий 4) каждый 5. укажите возвратное местоимение: 1) свой 2) чей 3) сам 4) себя 6. найдите указательное местоимение: 1) твой 2) какой 3) тот 4) их 7. найдите притяжательное местоимение: 1) самый 2) моего 3) иной 4) ничей 8. укажите неопределённое местоимение: 1) весь 2) какой-нибудь 3) любой 4) этот 9. укажите вопросительное местоимение: 1) сколько 2) кое-что 3) она 4) нами 10. в каком варианте ответа выделенное слово является притяжательным местоимением? 1) увидел их 2) её нет дома 3) её тетрадь 4) их не спросили

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.