profile
Размещено 4 месяца назад по предмету Литература от denisdg

Твір на тему "Янгол на моєму подвір'ї" за оповіданням Г.Г. Маркеса " Стариган з Крилами"

  1. Ответ на вопрос
    Ответ на вопрос дан davidk4

    Ответ:

    Оповідання Габріеля Гарсіа Маркеса "Стариган з крилами" розповідає про дивну зустріч звичайних людей з чимось надприродним, а саме зі старим чоловіком, у якого були крила. Ця історія примушує задуматися про людську природу, сприйняття дива і справжню сутність чуда. На основі цього оповідання, я хочу написати твір на тему "Янгол на моєму подвір'ї".

    ---

    ### Янгол на моєму подвір'ї

    Одного дня, коли я повернувся додому після довгого навчального дня, я виявив на своєму подвір'ї щось незвичайне. В сутінках, серед звичних звуків вечірнього міста, я побачив старого чоловіка з великими білими крилами. Він сидів на землі і виглядав дуже втомленим. Його одяг був старий і подертий, а сам він мав вигляд людини, яка пройшла довгий і важкий шлях.

    Спочатку я не міг повірити своїм очам. Як і герої оповідання Маркеса, я був шокований і трохи наляканий. Хто цей старий? Як він тут опинився? І що це за крила? Мої думки плуталися, намагаючись знайти логічне пояснення побаченому. Можливо, це був янгол, якого покарали чи вигнали з неба? Чи, можливо, це просто якась дивна хвороба або незвичайна аномалія?

    Я підійшов до старого і запитав, чи не потрібна йому допомога. Його очі, глибокі й сповнені мудрості, дивилися на мене з тихою вдячністю. Він не сказав нічого, лише кивнув головою. Я допоміг йому піднятися і привів до нашого дому. Моя родина також була здивована і трохи злякана, але ми вирішили доглядати за цим дивним гостем.

    Ми годували його, дали йому притулок і намагалися з'ясувати, звідки він прийшов. Але старий був мовчазний, і лише час від часу з його вуст зривалися незрозумілі слова, схожі на молитви або заклинання. Ми стали звикати до його присутності, і навіть наші сусіди, дізнавшись про диво на нашому подвір'ї, почали приходити подивитися на нього.

    Дивним чином, з часом наш старий янгол почав одужувати. Його крила, спочатку знесилені і майже без пір'я, поступово набували сили й краси. Він почав проводити більше часу на подвір'ї, іноді навіть змахуючи крилами, ніби пробуючи їх на міцність.

    Ця дивна присутність змінила нас. Ми почали дивитися на світ по-іншому, цінувати кожен момент і допомагати тим, хто цього потребує. Одного дня, коли старий нарешті зміг піднятися в повітря, ми зрозуміли, що наше життя стало трішки кращим завдяки йому.

    Так само, як і в оповіданні Маркеса, ми не знайшли логічного пояснення тому, що сталося. Але я впевнений, що наш янгол залишив нам важливий урок: чудеса трапляються тоді, коли ми найменше цього очікуємо, і вони можуть змінити наше життя назавжди.

    ---

    Цей твір, натхненний оповіданням Габріеля Гарсіа Маркеса, розкриває тему дива та людської здатності приймати і вірити в неймовірне. Він нагадує нам, що справжні дива часто приховані в простих речах і людях, які нас оточують.

Не тот ответ на вопрос, который вам нужен?
Найди верный ответ
Самые новые вопросы
tegysigalpa2012
Русский язык - 5 лет назад

Помогите решить тест по русскому языку тест по русскому языку «местоимение. разряды местоимений» для 6 класса 1. укажите личное местоимение: 1) некто 2) вас 3) ни с кем 4) собой 2. укажите относительное местоимение: 1) кто-либо 2) некоторый 3) кто 4) нам 3. укажите вопросительное местоимение: 1) кем-нибудь 2) кем 3) себе 4) никакой 4. укажите определительное местоимение: 1) наш 2) который 3) некий 4) каждый 5. укажите возвратное местоимение: 1) свой 2) чей 3) сам 4) себя 6. найдите указательное местоимение: 1) твой 2) какой 3) тот 4) их 7. найдите притяжательное местоимение: 1) самый 2) моего 3) иной 4) ничей 8. укажите неопределённое местоимение: 1) весь 2) какой-нибудь 3) любой 4) этот 9. укажите вопросительное местоимение: 1) сколько 2) кое-что 3) она 4) нами 10. в каком варианте ответа выделенное слово является притяжательным местоимением? 1) увидел их 2) её нет дома 3) её тетрадь 4) их не спросили

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.