profile
Размещено 4 месяца назад по предмету ОБЖ от dindon375

Нужно написать к каждому вопросу по 2-3 предложения​

  1. Ответ на вопрос
    Ответ на вопрос дан innaenglik

    Ответ:

    Вплив транспорту на навколишнє середовище та здоровья.

    Транспорт має значний вплив на навколишнє середовище та здоров'я людей. Викиди від транспортних засобів сприяють забрудненню повітря, що може призводити до різних захворювань. Також, транспорт сприяє зростанню рівня шуму, що може викликати стрес та негативно впливати на психічне здоров'я людей.

    Особливості дії тютюнового диму, алкоголю і наркотиків на розвиток репродуктивної системи  підлітків.

    Тютюновий дим, алкоголь і наркотики можуть спричиняти порушення у розвитку репродуктивної системи підлітків, що може впливати на їхню здатність до подальшої можливості в майбутньому мати дітей. Особливо важливо уникати цих речовин у підлітковому віці, коли організм ще формується, щоб запобігти серйозним проблемам зі здоров'ям в майбутньому.

    Складові уміння вчитися.

    Складові уміння вчитися включають в себе організацію навчального процесу, вміння контролювати свої дії та ефективно використовувати час, а також здатність аналізувати та узагальнювати інформацію для її кращого засвоєння.Ці навички допомагають стати успішним учнем та досягти високих результатів у навчанні.

    Вплив модних тенденцій на здоров'я.

    Модні тенденції можуть мати значний вплив на здоров'я людини, оскільки вони визначають уявлення про ідеальну зовнішність і стиль життя. Наприклад, популярність екстремальних дієт або трендів у фізичній активності і так далі, може спонукати людей до необдуманих змін у їхньому харчуванні або спортивній діяльності, або ще якихсь дій, що може негативно позначитися на їхньому здоров'ї. Важливо підходити до модних тенденцій з розумінням і обережністю, враховуючи їхній можливий вплив на власне здоров'я.

    Вплив засобів масової інформації на здоров'я і поведінку людини.

    Засоби масової інформації, такі як телебачення, радіо, інтернет та соціальні медіа, можуть негативно впливати на здоров'я, психічний стан і поведінку людини. Вони можуть впливати на  формування уявлень світогляду. Важливо критично ставитися до отриманої інформації та враховувати її можливий вплив на власне здоров'я і поведінку.

    Объяснение:

Не тот ответ на вопрос, который вам нужен?
Найди верный ответ
Самые новые вопросы
tegysigalpa2012
Русский язык - 5 лет назад

Помогите решить тест по русскому языку тест по русскому языку «местоимение. разряды местоимений» для 6 класса 1. укажите личное местоимение: 1) некто 2) вас 3) ни с кем 4) собой 2. укажите относительное местоимение: 1) кто-либо 2) некоторый 3) кто 4) нам 3. укажите вопросительное местоимение: 1) кем-нибудь 2) кем 3) себе 4) никакой 4. укажите определительное местоимение: 1) наш 2) который 3) некий 4) каждый 5. укажите возвратное местоимение: 1) свой 2) чей 3) сам 4) себя 6. найдите указательное местоимение: 1) твой 2) какой 3) тот 4) их 7. найдите притяжательное местоимение: 1) самый 2) моего 3) иной 4) ничей 8. укажите неопределённое местоимение: 1) весь 2) какой-нибудь 3) любой 4) этот 9. укажите вопросительное местоимение: 1) сколько 2) кое-что 3) она 4) нами 10. в каком варианте ответа выделенное слово является притяжательным местоимением? 1) увидел их 2) её нет дома 3) её тетрадь 4) их не спросили

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.