profile
[/banner_gorizont_adaptive]
Размещено 3 года назад по предмету Психология от Ivaneska1

Допоможіть будь ласка)гомофобія у школі презентація це (Гендерна)

  1. Ответ на вопрос
    Ответ на вопрос дан ivanovsviatoslav823

    Ответ:

    Школа – це не місце для булінгу і залякувань, школа – це місце для навчання.

    ЛГБТ-учні (лесбійки, геї, бісексуальні та трансгендерні люди) в школах є і будуть, досить закривати на це очі і робити вигляд, що нічого не відбувається.

    19 вересня цього року Європейська комісія проти расизму та нетерпимості Ради Європи, яка є незалежним контрольним органом з прав людини, оприлюднила нову доповідь щодо України.

    В своїй доповіді комісія дійшла висновку, що дискримінація ЛГБТ має місце в кожній сфері життя.

    В організації, що займаються захистом прав ЛГБТ в Україні вважають, що найчастіше вона відбувається в сфері зайнятості, освіти, медичного обслуговування та ставленні правоохоронних органів.

    Якщо говорити про освіту, то комісія відмічає, що близько третини ЛГБТ осіб, що приймали участь в одному з досліджень, повідомили про упереджене ставлення з боку вчителів.

    Вони заявили, що у випадках, коли учнів "викривали" у школі, шкільна адміністрація робила дуже мало або взагалі нічого, щоб захистити їх від гомофобних образ з боку інших учнів, а іноді члени персоналу самі брали участь у цькуванні.

    Комісія рекомендує реалізувати заходи навчання педагогів з метою сприяти розумінню й поважанню ЛГБТ учнів у школах та попередити знущання з них.

    Ще влітку цього року Міністерство освіти і науки передало на громадське обговорення проект нового Державного стандарту початкової загальної освіти.  

    З вересня 2017 року він проходив пілотну перевірку, для чого було відібрано 100 шкіл з усіх областей України.

    Вже з 2018 року планується, що цей стандарт починає функціонувати для перших класів в повну силу по всіх школах.

    Объяснение:

Не тот ответ на вопрос, который вам нужен?
Найди верный ответ
Самые новые вопросы
tegysigalpa2012
Русский язык - 4 года назад

Помогите решить тест по русскому языку тест по русскому языку «местоимение. разряды местоимений» для 6 класса 1. укажите личное местоимение: 1) некто 2) вас 3) ни с кем 4) собой 2. укажите относительное местоимение: 1) кто-либо 2) некоторый 3) кто 4) нам 3. укажите вопросительное местоимение: 1) кем-нибудь 2) кем 3) себе 4) никакой 4. укажите определительное местоимение: 1) наш 2) который 3) некий 4) каждый 5. укажите возвратное местоимение: 1) свой 2) чей 3) сам 4) себя 6. найдите указательное местоимение: 1) твой 2) какой 3) тот 4) их 7. найдите притяжательное местоимение: 1) самый 2) моего 3) иной 4) ничей 8. укажите неопределённое местоимение: 1) весь 2) какой-нибудь 3) любой 4) этот 9. укажите вопросительное местоимение: 1) сколько 2) кое-что 3) она 4) нами 10. в каком варианте ответа выделенное слово является притяжательным местоимением? 1) увидел их 2) её нет дома 3) её тетрадь 4) их не спросили

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.