profile
[/banner_gorizont_adaptive]
Размещено 3 месяца назад по предмету Психология от vinarskaya06

Контрацепція Коли ви дізналися про існування засобів
контрацепції? Що це була за інформація? Хто
був її джерелом?
Чи обговорювалися/обговорюються у вашій
батьківській родині питання контрацепції? В
яких ситуаціях та з яким ставленням?
На вашу думку, яка саме статева активність
передбачає використання засобів контрацепції?
Хто, на вашу думку, має опікуватися питанням
контрацепції у парі? Які засоби контрацепції ви
вважаєте найбільш надійними? А зручними?
Які засоби контрацепції є доступними для вас?
Які емоції у вас викликає думка про
необхідність використання контрацепції під час
статевого акту?

  1. Ответ на вопрос
    Ответ на вопрос дан Аккаунт удален

    Ответ:

    Объяснение:

     Засоби контрацепції, доступні для використання, можуть варіюватися в залежності від локалізації та доступності медичних послуг.Питання контрацепції у парі мають вирішувати обидва партнери спільно, як частина здорового та взаємовідповідального ставлення до статевого життя. Найбільш надійні та ефективні засоби контрацепції включають презервативи, спіраль, комбіновані оральні контрацептиви, а також імплантати та ін'єкції. Щодо зручності, це індивідуально для кожної пари, інші засоби можуть відповідати краще конкретній ситуації чи потребам.

    парі питання контрацепції мають опікуватися обидва партнери, спільно приймаючи рішення про вибір методу контрацепції. Найбільш надійними засобами є, на мою думку, спіраль та комбіновані оральні контрацептиви, оскільки вони мають високий рівень ефективності. Щодо зручності, це індивідуально для кожної пари, але багато хто вважає презервативи досить зручними та легкими у використанні. моїй родині питання контрацепції не обговорювалися відкрито, але з часом усвідомлення її важливості та відповідальності зростало. Ставлення було відкритим та позитивним, батьки завжди підтримували концепцію відповідальної статевої поведінкиІнформацію про існування засобів контрацепції я дізнався в підлітковому віці під час біологічних уроків у школі та через спеціалізовану літературу. Іноді про це також говорили в сім'ї, але це було рідше.Статева активність, яка передбачає використання засобів контрацепції, це будь-яка активність, яка може призвести до статевого контакту без наміру мати дитину.

Не тот ответ на вопрос, который вам нужен?
Найди верный ответ
Самые новые вопросы
tegysigalpa2012
Русский язык - 5 лет назад

Помогите решить тест по русскому языку тест по русскому языку «местоимение. разряды местоимений» для 6 класса 1. укажите личное местоимение: 1) некто 2) вас 3) ни с кем 4) собой 2. укажите относительное местоимение: 1) кто-либо 2) некоторый 3) кто 4) нам 3. укажите вопросительное местоимение: 1) кем-нибудь 2) кем 3) себе 4) никакой 4. укажите определительное местоимение: 1) наш 2) который 3) некий 4) каждый 5. укажите возвратное местоимение: 1) свой 2) чей 3) сам 4) себя 6. найдите указательное местоимение: 1) твой 2) какой 3) тот 4) их 7. найдите притяжательное местоимение: 1) самый 2) моего 3) иной 4) ничей 8. укажите неопределённое местоимение: 1) весь 2) какой-нибудь 3) любой 4) этот 9. укажите вопросительное местоимение: 1) сколько 2) кое-что 3) она 4) нами 10. в каком варианте ответа выделенное слово является притяжательным местоимением? 1) увидел их 2) её нет дома 3) её тетрадь 4) их не спросили

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.