profile
Размещено 4 месяца назад по предмету Українська література от daniilbushak

Створіть буктрейлер до улюбленого художнього твору, прочитаного в 6 класі.

Орієнтовний план

1. Назва книги.

2. Автор, з якої країни.

3. Чому книга може бути цікава вашим одноліткам? Стислий сюжет твору.

5. Як ви думаєте, чи пройде ця книга випробовування часом?

6. Ілюстрації до улюбленої книги.
даю 100 балів. якщо сподобається то дам ще 50

  1. Ответ на вопрос
    Ответ на вопрос дан paschalk1488

    Ответ:

    **Буктрейлер до улюбленого художнього твору "Гаррі Поттер і філософський камінь"**

    1. **Назва книги:** "Гаррі Поттер і філософський камінь".

    2. **Автор:** Джоан Роулінг, з Великої Британії.

    3. **Чому книга може бути цікава вашим одноліткам?**

    "Гаррі Поттер і філософський камінь" - це захоплююча та магічна пригода про хлопчика, який виявляється магом і потрапляє до школи чаклунства. Разом зі своїми друзями він вивчає магію, розв'язує загадки та бореться зі злом, а все це в супроводі захоплюючих пригод.

    4. **Стислий сюжет твору:**

    Гаррі Поттер виявляється сиротою, який живе у маленькій кімнатці під сходами у страшній родині Дурслі. Одного разу він отримує лист від школи чаклунства "Хогвартс" і дізнається про свої надзвичайні здібності. У школі він зустрічає друзів Рону та Герміону, і разом вони відправляються на пошуки філософського каменю, який може надати безсмертя.

    5. **Чи пройде ця книга випробовування часом?**

    Так, "Гаррі Поттер і філософський камінь" став першим твором в серії про Гаррі Поттера, який навіть через багато років залишається популярним серед читачів різного віку. Це відмінна суміш пригодницького роману, фентезі та магічної казки, яка заворожує своїм світом та персонажами.

    6. **Ілюстрації до улюбленої книги:**

    Ілюстрації до книги "Гаррі Поттер і філософський камінь" надають їй ще більш чарівного вигляду та допомагають читачам уявити світ чаклунства, який описується у книзі.

    1. Ответ на вопрос
      Ответ на вопрос дан daniilbushak
      як кинуть тобі 50 балов?
Не тот ответ на вопрос, который вам нужен?
Найди верный ответ
Самые новые вопросы
tegysigalpa2012
Русский язык - 5 лет назад

Помогите решить тест по русскому языку тест по русскому языку «местоимение. разряды местоимений» для 6 класса 1. укажите личное местоимение: 1) некто 2) вас 3) ни с кем 4) собой 2. укажите относительное местоимение: 1) кто-либо 2) некоторый 3) кто 4) нам 3. укажите вопросительное местоимение: 1) кем-нибудь 2) кем 3) себе 4) никакой 4. укажите определительное местоимение: 1) наш 2) который 3) некий 4) каждый 5. укажите возвратное местоимение: 1) свой 2) чей 3) сам 4) себя 6. найдите указательное местоимение: 1) твой 2) какой 3) тот 4) их 7. найдите притяжательное местоимение: 1) самый 2) моего 3) иной 4) ничей 8. укажите неопределённое местоимение: 1) весь 2) какой-нибудь 3) любой 4) этот 9. укажите вопросительное местоимение: 1) сколько 2) кое-что 3) она 4) нами 10. в каком варианте ответа выделенное слово является притяжательным местоимением? 1) увидел их 2) её нет дома 3) её тетрадь 4) их не спросили

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.