profile
Размещено 4 месяца назад по предмету Українська література от katsukikrash

СРОЧНО
Написати фанфік, передісторія до казки Юрія Винничука "Місце для дракона" (обсяг 2 сторінки)

  1. Ответ на вопрос
    Ответ на вопрос дан kataguzva2

    Ответ:

    Давним-давно, в густих і таємничих лісах на околиці королівства, жило плем'я мудрих драконів. Ці істоти не були лихими монстрами, якими їх часто зображали у людських легендах. Навпаки, вони були хранителями древніх знань і захисниками балансу природи.

    У центрі цього плем'я стояв величний дракон на ім'я Драконій. Він був найбільшим і наймудрішим серед усіх драконів, і саме його слова вирішували долю їхнього народу. Одного разу, під час зборів старійшин, Драконій розповів про своє бачення. Він бачив темні хмари, що нависали над їхнім лісом, і відчував, що людське королівство, розташоване неподалік, наближається до межі війни і хаосу.

    "Ми повинні допомогти їм, навіть якщо вони нас не розуміють і бояться," сказав Драконій. "Тільки так ми зможемо зберегти рівновагу в цьому світі."

    Серед молодих драконів був один на ім'я Гріфф. Він завжди слухав мудрість старійшин, але не міг зрозуміти, чому вони повинні ризикувати своїм життям заради людей, які їх зневажають. Одного вечора, коли сонце заходило за обрій і небо забарвилося в золотаво-червої кольори, Гріфф прийшов до Драконія.

    "Чому ми повинні допомагати їм? Вони ніколи не приймуть нас такими, якими ми є," запитав Гріфф.

    "Тому що, Гріффе, вони не розуміють, що ми – частина цього світу, як і вони. Ми повинні показати їм, що наша сила – це не загроза, а захист," відповів Драконій з ніжністю в голосі. "Іноді, щоб змінити світ, треба почати з себе."

    Наступного ранку Гріфф вирушив у подорож до людського королівства. Він знав, що його чекають труднощі і небезпеки, але вірив у слова Драконія. Його метою було знайти спосіб довести людям, що дракони не є їхніми ворогами.

    Проходили дні і ночі, і Гріфф, приховуючи свою справжню сутність, спостерігав за життям людей. Він бачив їхні радощі та горе, їхню любов і ненависть. І з кожним днем він починав краще розуміти, чому Драконій хотів їм допомогти.

    Нарешті, він знайшов людину, якій міг довіритися – молодого принца, якого звали Влад. Влад був не таким, як інші люди. Він був добрим і мудрим, і завжди мріяв про мир між усіма істотами. Гріфф відкрився перед ним, розповівши про свій народ і їхнє бажання допомогти.

    Принц Влад був вражений і вирішив допомогти Гріффу здійснити його місію. Разом вони вирушили до короля, щоб переконати його укласти мир з драконами. Після довгих переговорів і багатьох випробувань, король зрозумів, що дракони дійсно хочуть миру.

    Ця угода стала початком нової ери в королівстві. Дракони більше не ховалися у лісах, а стали частиною життя королівства. Вони допомагали людям і ділилися своєю мудрістю. І саме з цього моменту почалася історія, яку пізніше розповів Юрій Винничук у своїй казці "Місце для дракона".

Не тот ответ на вопрос, который вам нужен?
Найди верный ответ
Самые новые вопросы
tegysigalpa2012
Русский язык - 5 лет назад

Помогите решить тест по русскому языку тест по русскому языку «местоимение. разряды местоимений» для 6 класса 1. укажите личное местоимение: 1) некто 2) вас 3) ни с кем 4) собой 2. укажите относительное местоимение: 1) кто-либо 2) некоторый 3) кто 4) нам 3. укажите вопросительное местоимение: 1) кем-нибудь 2) кем 3) себе 4) никакой 4. укажите определительное местоимение: 1) наш 2) который 3) некий 4) каждый 5. укажите возвратное местоимение: 1) свой 2) чей 3) сам 4) себя 6. найдите указательное местоимение: 1) твой 2) какой 3) тот 4) их 7. найдите притяжательное местоимение: 1) самый 2) моего 3) иной 4) ничей 8. укажите неопределённое местоимение: 1) весь 2) какой-нибудь 3) любой 4) этот 9. укажите вопросительное местоимение: 1) сколько 2) кое-что 3) она 4) нами 10. в каком варианте ответа выделенное слово является притяжательным местоимением? 1) увидел их 2) её нет дома 3) её тетрадь 4) их не спросили

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.