profile
Размещено 4 месяца назад по предмету Українська література от kolomoiets

Написати невеличке есе (
58 речень)
" Канікули наближаються !" . В есе використати не з прикметником ( підкреслити).
пожалуста бистрее мне здать через 20 мин

  1. Ответ на вопрос
    Ответ на вопрос дан venera1139
    ### Канікули наближаються!

    Канікули наближаються, і з ними приходить час відпочинку, розваг та нових пригод. Для кожного школяра це особливий період, коли можна забути про підручники та домашні завдання, зосередившись на речах, які приносять радість та задоволення. Немає нічого кращого, ніж очікування цього чарівного часу.

    Планування канікул завжди приносить велике задоволення. Кожен мріє про щось особливе: хтось про подорож до моря, хтось про відвідини бабусі в селі, а хтось хоче просто залишитися вдома і насолоджуватися відпочинком. Не всім вдається реалізувати свої плани, але бажання завжди є і це робить час очікування ще приємнішим.

    Мої канікули цього року обіцяють бути незабутніми. Батьки обіцяли, що ми поїдемо в гори, де можна буде насолоджуватися свіжим повітрям та мальовничими краєвидами. Я ніколи не був у горах, тому це для мене буде справжньою пригодою. Немає сумніву, що це буде чудовий час, сповнений нових вражень та відкриттів.

    Крім того, канікули – це час для зустрічей з друзями. За навчальний рік ми всі дуже зайняті, і не завжди вдається провести разом стільки часу, скільки б хотілося. Тепер же, коли канікули наближаються, ми плануємо організувати багато спільних заходів. Це можуть бути походи, пікніки, або просто прогулянки в парку. Не буде потреби поспішати додому робити домашнє завдання, тож час можна буде проводити до самого вечора.

    Ще одним приємним аспектом канікул є можливість зайнятися улюбленими хобі. Під час навчання часто не вистачає часу на те, щоб зайнятися улюбленою справою. Я, наприклад, дуже люблю читати книги. Але не завжди знаходжу час для цього. Під час канікул я планую прочитати всі книги, які давно чекають на мене на полиці.

    Також я планую зайнятися спортом. Взимку було важко знайти час для регулярних тренувань, але зараз, коли дні стали довшими і теплішими, це буде простіше. Велосипедні прогулянки, футбол з друзями, ранкові пробіжки – все це стане частиною мого розкладу. Спорт не лише корисний для здоров'я, але й приносить багато задоволення.

    Канікули – це також час для нових навичок. Я давно мрію навчитися грати на гітарі. Тож цього літа я планую взяти кілька уроків. Можливо, до кінця канікул я вже зможу виконати кілька улюблених пісень. Навчання новому завжди приносить задоволення і робить канікули ще цікавішими.

    Важливим аспектом канікул є відпочинок на природі. Я люблю проводити час на свіжому повітрі, особливо біля води. Річка або озеро – ідеальне місце для релаксації. Немає нічого кращого, ніж плавання в прохолодній воді в спекотний літній день.

    Канікули – це час, коли можна дозволити собі не поспішати, насолоджуватися кожною миттю. Немає строгого розкладу, немає потреби рано вставати. Можна дозволити собі поспати довше, а потім цілий день насолоджуватися відпочинком.

    Таким чином, канікули – це особливий час, сповнений радості та нових вражень. Вони дають можливість відновити сили перед новим навчальним роком, зарядитися енергією та позитивними емоціями. Немає нічого кращого, ніж очікування канікул і планування всіх тих чудових речей, які можна буде зробити. Канікули наближаються, і я впевнений, що вони будуть незабутніми!
    1. Ответ на вопрос
      Ответ на вопрос дан kolomoiets
      извеняюсь там 5-8
    2. Ответ на вопрос
      Ответ на вопрос дан venera1139
      Зараз
    3. Ответ на вопрос
      Ответ на вопрос дан venera1139
      Канікули наближаються, і з нетерпінням чекаю цього часу. Немає нічого приємнішого, ніж можливість відпочити від шкільних занять та насолодитися літніми днями. Я планую провести багато часу з друзями, ходити на пікніки та грати у футбол. Цього року ми з родиною поїдемо в гори, де природа _неймовірно_ красива. Також хочу нарешті прочитати кілька книжок, для яких не вистачало часу під час навчання. Канікули – це час для нових вражень та пригод, і я дуже радий, що вони вже _близько_.
Не тот ответ на вопрос, который вам нужен?
Найди верный ответ
Самые новые вопросы
tegysigalpa2012
Русский язык - 5 лет назад

Помогите решить тест по русскому языку тест по русскому языку «местоимение. разряды местоимений» для 6 класса 1. укажите личное местоимение: 1) некто 2) вас 3) ни с кем 4) собой 2. укажите относительное местоимение: 1) кто-либо 2) некоторый 3) кто 4) нам 3. укажите вопросительное местоимение: 1) кем-нибудь 2) кем 3) себе 4) никакой 4. укажите определительное местоимение: 1) наш 2) который 3) некий 4) каждый 5. укажите возвратное местоимение: 1) свой 2) чей 3) сам 4) себя 6. найдите указательное местоимение: 1) твой 2) какой 3) тот 4) их 7. найдите притяжательное местоимение: 1) самый 2) моего 3) иной 4) ничей 8. укажите неопределённое местоимение: 1) весь 2) какой-нибудь 3) любой 4) этот 9. укажите вопросительное местоимение: 1) сколько 2) кое-что 3) она 4) нами 10. в каком варианте ответа выделенное слово является притяжательным местоимением? 1) увидел их 2) её нет дома 3) её тетрадь 4) их не спросили

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.