profile
Размещено 4 месяца назад по предмету Українська література от forestseamp

ДАЮ АЖ 100 БАЛЛОВ

(За ответ не в тему кидаю жалобу)

Все на прикреплённом файле

  1. Ответ на вопрос
    Ответ на вопрос дан Whatismoneyy

    1. Пустельник не хотів вчити дракона

    г) вчити грамоти

    2. Виконання серенади затримувалось через

    г) не з'являлася тиха місячна ніч

    3. "Ви мені ненависні... Я проклинаю Вас... " Так про князя говорив

    б) дракон

    4. Показ фільму в кінотеатрі був майже зірваний через...

    ... те, що Вітько зірвав кінець фільму.

    5. Байдужому до всього князю через смерть дракона шапкою слугувало...

    ... Лаврінове старе пальто.

    6. Чим закінчилася дуель між Вітьком і Петром?

    Дуель між Вітьком і Петром закінчилася тим, що Вітько переміг, але відмовився від будь-якої подальшої конфронтації, показавши свою моральну перевагу.

    7. Чому у повісті у дракона був тільки один справжній друг-пустельник?

    У повісті у дракона був тільки один справжній друг-пустельник, тому що лише пустельник міг бачити в ньому не чудовисько, а живу істоту з почуттями і думками. Пустельник розумів його внутрішні конфлікти і не боявся його, як інші.

    8. Розмістити події повісті в послідовності розповіді (1,2.3.4)

    1. г) складання серенади

    2. а) на спів серенади вискочила тітка Хівря

    3. б) зірваний Вітьком кінець фільму

    4. в) арешт Вітька

    9. Творче: описати в деталях обряд сватання Галі сватом Федьком

    Обряд сватання Галі сватом Федьком був цікавим і барвистим дійством, що відбувалося за стародавніми українськими звичаями. Сват Федько прибув до оселі Галі разом зі своєю дружиною та кількома родичами. Увійшовши до хати, Федько урочисто звернувся до батьків Галі з проханням видати її заміж за свого сина. Він передав їм хліб-сіль, символи миру і добробуту, та підніс калачі, оздоблені барвистими стрічками.

    Після цього відбулося святкове частування, під час якого обговорювалися всі подробиці майбутнього весілля. Галя, одягнена у святковий вишиванковий одяг, принесла на стіл рушники, які сама вишила, показуючи свою майстерність і готовність до подружнього життя.

    Сватання завершилося благословенням від батьків та взаємним обміном подарунками. Федько залишився дуже задоволений, адже його син отримав чудову наречену, а родини обох молодят зміцнили свої стосунки, укріпивши давні дружні зв'язки.

Не тот ответ на вопрос, который вам нужен?
Найди верный ответ
Самые новые вопросы
tegysigalpa2012
Русский язык - 5 лет назад

Помогите решить тест по русскому языку тест по русскому языку «местоимение. разряды местоимений» для 6 класса 1. укажите личное местоимение: 1) некто 2) вас 3) ни с кем 4) собой 2. укажите относительное местоимение: 1) кто-либо 2) некоторый 3) кто 4) нам 3. укажите вопросительное местоимение: 1) кем-нибудь 2) кем 3) себе 4) никакой 4. укажите определительное местоимение: 1) наш 2) который 3) некий 4) каждый 5. укажите возвратное местоимение: 1) свой 2) чей 3) сам 4) себя 6. найдите указательное местоимение: 1) твой 2) какой 3) тот 4) их 7. найдите притяжательное местоимение: 1) самый 2) моего 3) иной 4) ничей 8. укажите неопределённое местоимение: 1) весь 2) какой-нибудь 3) любой 4) этот 9. укажите вопросительное местоимение: 1) сколько 2) кое-что 3) она 4) нами 10. в каком варианте ответа выделенное слово является притяжательным местоимением? 1) увидел их 2) её нет дома 3) её тетрадь 4) их не спросили

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.