profile
[/banner_gorizont_adaptive]
Размещено 3 месяца назад по предмету Українська мова от ynababii1025200510

Відредагуйте поданий текст. Чи погоджуєтеся Ви з висловленими поглядами щодо поведінки керівника? Які вимоги, на Вашу думку, висуваються до керівника установи, організації тощо? Вимоги до керівника Керівник постійно повинен пам'ятати, що його особовий приклад являється самим найважливішим засобом впливу на підлеглих. Перш за все керівник не повинен допускати розходження слів і справ. Якщо ж не вдалось здержати дану обіцянку, то слід, вибачаючись, свою недоробку визнати, а не перекладати відповідальність за невиконання зобов'язання на других. Перед тим як закликати і змушувати других працівників добре і якісно працювати, керівник повинен сам добросовісно виконувати свої службові обов'язки і вимоги морального кодексу фірми. Працівник має бути об'єктивним у спілкуванні з людьми і справедливим. Керівник не має права бути злопам'ятним. Керівник має бути терпимим до звичок і слабкостей підлеглих, не заважаючих роботі. Перед тим як наказувати працівників, слід розібратися у причинах їхнього поганого відношення до своїх службових обов'язків. Працівникам приходиться часто звертатися до керівництва з різними проханнями. Менеджеру не можна індиферентне відноситись до них. Якщо відсутня можливість допомогти, доцільно пояснити причини відмови. Працівнику корисно володіти знаннями по психології. Використовуючи їх, будуються взаємовідношення з оточуючими людьми. Аби не доводити себе до стресових станів, менеджер повинен правильно влаштовувати його робочий день, раціонально й ефективно використовувати вільний час, не переключатися на другі види діяльності.

  1. Ответ на вопрос
    Ответ на вопрос дан marajila26

    Відповідь:Чи погоджуєтеся Ви з висловленими поглядами щодо поведінки керівника? Які вимоги, на Вашу думку, висуваються до керівника установи, організації тощо? Вимоги до керівника: Керівник постійно повинен пам'ятати, що його особовий приклад є найважливішим засобом впливу на підлеглих. Перш за все, керівник не повинен допускати розходження слів і справ. Якщо ж не вдалося стримати дану обіцянку, то слід, вибачаючись, свою недоробку визнати, а не перекладати відповідальність за невиконання зобов'язання на інших. Перед тим, як закликати і змушувати других працівників добре і якісно працювати, керівник повинен сам добросовісно виконувати свої службові обов'язки і вимоги морального кодексу фірми. Працівник має бути об'єктивним у спілкуванні з людьми і справедливим. Керівник не має права бути злопам'ятним. Керівник має бути терплячим до звичок і слабкостей підлеглих, які не заважають роботі. Перед тим, як наказувати працівників, слід розібратися у причинах їхнього поганого відношення до своїх службових обов'язків. Працівникам приходиться часто звертатися до керівництва з різними проханнями. Менеджеру не можна індиферентне відноситись до них. Якщо відсутня можливість допомогти, доцільно пояснити причини відмови. Працівнику корисно володіти знаннями психології. Використовуючи їх, будуються взаємовідносини з оточуючими людьми. Аби не доводити себе до стресових станів, менеджер повинен правильно влаштовувати свій робочий день, раціонально й ефективно використовувати вільний час, не переключатися на інші види діяльності.

    Пояснення:

Не тот ответ на вопрос, который вам нужен?
Найди верный ответ
Самые новые вопросы
tegysigalpa2012
Русский язык - 5 лет назад

Помогите решить тест по русскому языку тест по русскому языку «местоимение. разряды местоимений» для 6 класса 1. укажите личное местоимение: 1) некто 2) вас 3) ни с кем 4) собой 2. укажите относительное местоимение: 1) кто-либо 2) некоторый 3) кто 4) нам 3. укажите вопросительное местоимение: 1) кем-нибудь 2) кем 3) себе 4) никакой 4. укажите определительное местоимение: 1) наш 2) который 3) некий 4) каждый 5. укажите возвратное местоимение: 1) свой 2) чей 3) сам 4) себя 6. найдите указательное местоимение: 1) твой 2) какой 3) тот 4) их 7. найдите притяжательное местоимение: 1) самый 2) моего 3) иной 4) ничей 8. укажите неопределённое местоимение: 1) весь 2) какой-нибудь 3) любой 4) этот 9. укажите вопросительное местоимение: 1) сколько 2) кое-что 3) она 4) нами 10. в каком варианте ответа выделенное слово является притяжательным местоимением? 1) увидел их 2) её нет дома 3) её тетрадь 4) их не спросили

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.