profile
Размещено 4 месяца назад по предмету Астрономия от savchenkokat06

якого виду галактик не існує​

  1. Ответ на вопрос
    Ответ на вопрос дан mashaxar

    Існує безліч різних типів галактик у Всесвіті, таких як спіральні, еліптичні, неправильні і т.д. однак, немає конкретного типу галактик, який фізично неможливо існувати в рамках відомої науці. Всі типи галактик можуть існувати в різних формах і розмірах залежно від умов, в яких вони утворилися і розвивалися.

  2. Ответ на вопрос
    Ответ на вопрос дан Аккаунт удален

    На сьогоднішній день, відомо, що у Всесвіті існує різноманітність типів галактик. Однак є деякі гіпотетичні або теоретичні типи галактик, які поки не були спостережені або підтверджені спостереженнями. Ось кілька прикладів гіпотетичних видів галактик, які на сьогоднішній день не вважаються підтвердженими:

    Галактики із змішаною матерією: Існує гіпотетична ідея про існування галактик, які складаються не лише з темної матерії (яка є домінуючою складовою більшості галактик), але і з баріонної матерії (звичайної матерії, що складається з протонів, нейтронів і електронів) у рівновазі. Проте поки немає експериментальних підтверджень таких галактик.

    Галактики з екзотичними формами матерії: Інша гіпотетична ідея полягає в існуванні галактик, де частиниці матерії можуть бути в екзотичних станах або формах, які поки не вивчені або не підтверджені експериментально.

    Примітивні галактики: Також можливість існування дуже примітивних або перших галактик у ранніх стадіях Всесвіту, що містять лише мінімальні кількості зірок і інших складових, які зараз не спостерігаються через їхню слабість або віддаленість.

Не тот ответ на вопрос, который вам нужен?
Найди верный ответ
Самые новые вопросы
tegysigalpa2012
Русский язык - 5 лет назад

Помогите решить тест по русскому языку тест по русскому языку «местоимение. разряды местоимений» для 6 класса 1. укажите личное местоимение: 1) некто 2) вас 3) ни с кем 4) собой 2. укажите относительное местоимение: 1) кто-либо 2) некоторый 3) кто 4) нам 3. укажите вопросительное местоимение: 1) кем-нибудь 2) кем 3) себе 4) никакой 4. укажите определительное местоимение: 1) наш 2) который 3) некий 4) каждый 5. укажите возвратное местоимение: 1) свой 2) чей 3) сам 4) себя 6. найдите указательное местоимение: 1) твой 2) какой 3) тот 4) их 7. найдите притяжательное местоимение: 1) самый 2) моего 3) иной 4) ничей 8. укажите неопределённое местоимение: 1) весь 2) какой-нибудь 3) любой 4) этот 9. укажите вопросительное местоимение: 1) сколько 2) кое-что 3) она 4) нами 10. в каком варианте ответа выделенное слово является притяжательным местоимением? 1) увидел их 2) её нет дома 3) её тетрадь 4) их не спросили

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.