profile
Размещено 1 год назад по предмету ОБЖ от kuzkot591

Чому Великобританія вийшла з ЄС, а інші країни прагнуть до ЄС. СРОЧНО ДОПОМОЖІТЬ ДАЮ 15 БАЛІВ ТРЕБА НЕ ДУЖЕ ДОВГА ВІДПОВІДЬ І НЕ ДУЖЕ КОРОТКА!!!!! Громадяни освіта ​

  1. Ответ на вопрос
    Ответ на вопрос дан BlackFire5

    Ответ:Великобританія вийшла з ЄС у 2020 році після проведення референдуму щодо її членства у Європейському Союзі. Є кілька причин, чому британці проголосували за вихід з ЄС.

    Перша причина полягає в національній ідентичності. Багато британців відчувають гордість за свою країну та її історію, і вони відчувають, що ЄС змушує Великобританію змінювати свої традиції та культуру.

    Друга причина полягає в економічних питаннях. Багато британців відчувають, що Великобританія сплачує надто багато грошей до ЄС, і що ЄС регулює занадто багато аспектів британської економіки.

    Третя причина полягає в міграційних питаннях. Багато британців відчувають, що ЄС забирає робочі місця та зменшує доступність житла та інших ресурсів для місцевих жителів.

    З іншого боку, інші країни працюють на набуття членства у ЄС, оскільки вони бачать переваги європейської інтеграції, зокрема зниження тарифів на торгівлю між країнами, спільну регуляторну систему та спільну зовнішню політику. Більшість країн, які бажають вступити до ЄС, також відчувають, що їхня економіка стане більш конкурентоспроможною, коли вони матимуть доступ до великого європейського ринку.

  2. Ответ на вопрос
    Ответ на вопрос дан ivanmaznica23

    Ответ:

    Вихід Великобританії з Європейського Союзу мав багато причин, включаючи:

    Соціальна незадоволеність: багато людей в Великобританії були незадоволені економічною ситуацією та зменшенням ролі країни в світі. Більшість з них вважала, що їх країна перебуває під контролем ЄС та її законів.

    Політична незгода: партії, що були за та проти виходу з ЄС, вели політичний бій між собою, що призвело до зростання напруження в країні та розколу у суспільстві.

    Національна ідентичність: багато британців відчували, що приєднання до ЄС знижує національну ідентичність та суверенітет країни.

    Інші країни, навпаки, прагнуть до вступу до ЄС, оскільки вони вбачають у ЄС можливість отримати різні економічні та політичні переваги, такі як:

    Доступ до внутрішнього ринку: ЄС - це найбільший світовий ринок, який дозволяє країнам-членам отримати доступ до широкого спектру товарів та послуг.

    Економічна підтримка: ЄС забезпечує фінансову підтримку для розвитку різних галузей економіки в країнах-членах.

    Політична співпраця: ЄС забезпечує платформу для співпраці між країнами в галузі безпеки, міграції та інших питань, які стосуються Європи в цілому.

    Культурна співпраця: ЄС підтримує культурну співпрацю між країнами-членами т

    Объяснение:

Не тот ответ на вопрос, который вам нужен?
Найди верный ответ
Самые новые вопросы
tegysigalpa2012
Русский язык - 5 лет назад

Помогите решить тест по русскому языку тест по русскому языку «местоимение. разряды местоимений» для 6 класса 1. укажите личное местоимение: 1) некто 2) вас 3) ни с кем 4) собой 2. укажите относительное местоимение: 1) кто-либо 2) некоторый 3) кто 4) нам 3. укажите вопросительное местоимение: 1) кем-нибудь 2) кем 3) себе 4) никакой 4. укажите определительное местоимение: 1) наш 2) который 3) некий 4) каждый 5. укажите возвратное местоимение: 1) свой 2) чей 3) сам 4) себя 6. найдите указательное местоимение: 1) твой 2) какой 3) тот 4) их 7. найдите притяжательное местоимение: 1) самый 2) моего 3) иной 4) ничей 8. укажите неопределённое местоимение: 1) весь 2) какой-нибудь 3) любой 4) этот 9. укажите вопросительное местоимение: 1) сколько 2) кое-что 3) она 4) нами 10. в каком варианте ответа выделенное слово является притяжательным местоимением? 1) увидел их 2) её нет дома 3) её тетрадь 4) их не спросили

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.