profile
Размещено 1 год назад по предмету ОБЖ от wwswwwwllllllllll

ПОМОГИТЕ;!!!
Перерахуйте сучасні хвороби пов'язані з гаджетами​

  1. Ответ на вопрос
    Ответ на вопрос дан a6848687

    поганий зір, синдром кубітального каналу, номофобія (страх залишитися без гаджету), синдром мерехтливого зору.

  2. Ответ на вопрос
    Ответ на вопрос дан irairena
    Смартфонний палець

    Великий палець при постійному ковзанні по екрану перенавантажується. Його сухожилля та зв’язки запалюються, він болить, набрякає, потовщується біля основи.

    Синдром клацаючого пальця

    Клацання та біль в пальці характерні для цієї патології. До неї може призвести часте використання комп’ютерної миші. Проблема виникає, коли людина не може розігнути палець. Він болить, видає клацаючі звуки, а у важких випадках просто “цементується” в зігнутому положенні. І навіть хірургічне втручання не завжди повертає природні рухи.

    Синдром комп’ютерної миші

    Іще одне захворювання, пов’язане із цим зручним пристроєм. Коли рука довго лежить на миші, стискається серединний нерв, тому кисть німіє та болить.

    Селфі-зап’ястя та селфі-лікоть

    Виникають часто у прихильників робити власні фото. При вивертанні кисті може пошкодитися нерв у зап’ястному каналі, а в лікті розвивається запалення. Це призводить до того, що рука не може тримати предмети. До речі, і смартфон також.

    Телефонний лікоть

    При довгих розмовах по телефону, або при підпиранні смартфона рукою, лікоть постійно зігнутий. Тому страждають нерви, що йдуть від ліктя до пальців рук. Останні можуть німіти та боліти.

    Комп’ютерний горб

    Викривлення постави за рахунок використання комп’ютера та телефону, давно не новина. Якщо вважаєте, що горб вам не личить, випрямте спину прямо зараз!

    Текстова шия

    Чи знали ви, що при нахилі голови під кутом більше, ніж 60 градусів, навантаження на шию збільшується до 25 кг! Тобто шия утримує саме цю вагу, поки ви пораєтесь у смартфоні. Не дивуйтесь, що вона може боліти.

Не тот ответ на вопрос, который вам нужен?
Найди верный ответ
Самые новые вопросы
tegysigalpa2012
Русский язык - 5 лет назад

Помогите решить тест по русскому языку тест по русскому языку «местоимение. разряды местоимений» для 6 класса 1. укажите личное местоимение: 1) некто 2) вас 3) ни с кем 4) собой 2. укажите относительное местоимение: 1) кто-либо 2) некоторый 3) кто 4) нам 3. укажите вопросительное местоимение: 1) кем-нибудь 2) кем 3) себе 4) никакой 4. укажите определительное местоимение: 1) наш 2) который 3) некий 4) каждый 5. укажите возвратное местоимение: 1) свой 2) чей 3) сам 4) себя 6. найдите указательное местоимение: 1) твой 2) какой 3) тот 4) их 7. найдите притяжательное местоимение: 1) самый 2) моего 3) иной 4) ничей 8. укажите неопределённое местоимение: 1) весь 2) какой-нибудь 3) любой 4) этот 9. укажите вопросительное местоимение: 1) сколько 2) кое-что 3) она 4) нами 10. в каком варианте ответа выделенное слово является притяжательным местоимением? 1) увидел их 2) её нет дома 3) её тетрадь 4) их не спросили

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.