profile
[/banner_gorizont_adaptive]
Размещено 3 месяца назад по предмету Психология от lepekhavaleriia

При доборі кандидатів у члени екіпажу для тривалого космічного польоту обов’язково враховують ступінь сумісності майбутніх космонавтів. Хоча для цього проводиться тестування, все ж головним показником є результати є результати експерименту, який моделює спільну діяльність кандидатів в умовах тривалої повної ізоляції від зовнішнього світу. Проте й у такий спосіб подекуди не вдається уникнути конфліктів та непорозумінь, що мають місце під час космічного польоту. Наприклад, члени одного з екіпажів «Аполлону», повернувшись на Землю, більше ніколи не збиралися разом. Чому так трапляється? На чому ґрунтується сумісність?

  1. Ответ на вопрос
    Ответ на вопрос дан vdarina30

    Ответ:

    натисти як краща відповідь

    Объяснение:

    При доборі кандидатів у члени екіпажу для тривалого космічного польоту враховують ступінь сумісності між майбутніми космонавтами. Незважаючи на те, що для цього проводяться тестування, головним показником є результати експерименту, який моделює спільну діяльність кандидатів у умовах тривалої повної ізоляції від зовнішнього світу. Однак навіть в такий спосіб не завжди вдається уникнути конфліктів та непорозумінь, які можуть виникнути під час космічного польоту.

    Члени одного з екіпажів "Аполлона", повернувшись на Землю, більше ніколи не зібралися разом. Це може бути спричинено різними факторами. Сумісність у таких умовах ґрунтується на різних аспектах, включаючи особистість, темперамент, комунікативні здібності, здатність до співпраці та розв'язання конфліктів, адаптивність до стресових ситуацій, а також спільні цілі та цінності. Якщо серед членів екіпажу виникають непорозуміння або конфлікти, це може вплинути на їхню подальшу взаємодію та відносини навіть після завершення місії.

Не тот ответ на вопрос, который вам нужен?
Найди верный ответ
Самые новые вопросы
tegysigalpa2012
Русский язык - 5 лет назад

Помогите решить тест по русскому языку тест по русскому языку «местоимение. разряды местоимений» для 6 класса 1. укажите личное местоимение: 1) некто 2) вас 3) ни с кем 4) собой 2. укажите относительное местоимение: 1) кто-либо 2) некоторый 3) кто 4) нам 3. укажите вопросительное местоимение: 1) кем-нибудь 2) кем 3) себе 4) никакой 4. укажите определительное местоимение: 1) наш 2) который 3) некий 4) каждый 5. укажите возвратное местоимение: 1) свой 2) чей 3) сам 4) себя 6. найдите указательное местоимение: 1) твой 2) какой 3) тот 4) их 7. найдите притяжательное местоимение: 1) самый 2) моего 3) иной 4) ничей 8. укажите неопределённое местоимение: 1) весь 2) какой-нибудь 3) любой 4) этот 9. укажите вопросительное местоимение: 1) сколько 2) кое-что 3) она 4) нами 10. в каком варианте ответа выделенное слово является притяжательным местоимением? 1) увидел их 2) её нет дома 3) её тетрадь 4) их не спросили

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.